ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

وحشت تل آویو از همگرایی ایران و اردن

وحشت تل آویو از همگرایی ایران و اردن گفتگوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با همتای اردنی سخت اردوی صهیونیست‌ها را آشفته کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 22
کد خبر: ۱۸۰۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه های رژیم صهیونیستی به تماس تلفنی میان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن واکنش نشان دادند.

روزنامه «معاریو» اسرائیل نوشت: توافق ایران و اردن مبنی بر ازسرگیری روابط دو کشور برای اسرائیل بسیار نگران کننده است. «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران طی تماس تلفنی با «ایمن الصفدی»، همتای اردنی خود بر آمادگی تهران برای ازسرگیری روابط فیمابین و همکاری های مشترک تاکید کرده است.

همچنین دو طرف اعلام کردند که برای دستیابی به تفاهم مبتنی بر روابط آینده ساز و همکاری در تحکیم امنیت منطقه تماس های خود را حفظ خواهند کرد.

روزنامه معاریو نسبت به این گفتگو که پس از توافق ایران و عربستان صورت می گیرد واکنش نشان داد و آن را باعث نگرانی رژیم صهیونیستی دانست.

پیش از این، یک پژوهشگر در موسسه مطالعات امنیت ملی اظهار کرده بود که توافق ایران و عربستان با میانجی گری چین نوعی دستاورد دیپلماتیک بزرگ برای ایران تلقی شده و در زمره موفقیت های اخیر این کشور قرار می گیرد.

روزنامه اسرائیلی «هاآرتس» هم نسبت به این توافق واکنش نشان داد و گفت که چنین موضوعی باعث پویایی ایران در بین کشورهای عربی منطقه شده و می تواند منجر به برقراری روابط دیپلماتیک با سایر کشورهای عربی از جمله مصر شود.

«یوئیل جوزانسکی» کارشناس امور خلیج فارس هم گفت که توافق ایران و عربستان، ضربه به اسرائیل و تلاشهای سالهای اخیر آ برای تشکیل بلوک ضد ایران است.

وی افزود: پیروزی دیپلماتیک ایران خبر بدی برای اسرائیل است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار