عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

آخرین آمار درگیری‌های داخلی در سودان

آخرین آمار درگیری‌های داخلی در سودان درگیری‌های شدید داخلی در سودان امروز وارد دهمین روز خود شد و سازمان بهداشت جهانی در آماری تعداد کشته شدگان درگیری‌های داخلی در سودان را حدود ۴۲۰ و مجروحین را ۳۷۰۰ تن اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 24
کد خبر: ۱۸۰۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری آناتولی، اما نهادهای بیمارستانی مستقل در سودان می‌گویند که دسترسی به آمار دقیق و کامل تلفات انسانی در سایه عدم دسترسی به برخی مناطق درگیری بسیار دشوار است، به طوریکه در برخی خیابان‌ها که در قلب درگیری‌ها قرار گرفته اجساد کشته شدگان بر روی زمین مانده است.

در این راستا اتحادیه پزشکان سودان، از افزایش شمار قربانیان درگیری‌ها طی ۱۰ روز گذشته در این کشور خبر داد و اعلام کرد که شمار قربانیان غیرنظامی این‌ درگیری‌های خونین تاکنون به ۲۷۳ کشته و ۱۵۷۹ زخمی رسیده است.

از ۱۵ آوریل جاری، سودان شاهد درگیری‌های خونین میان نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» است. این درگیری داخلی که به جنگ شبیه شده، علاوه بر خارطوم، پایتخت سودان، شهرهای دیگر این کشور را نیز دربرگرفته و با وجود آتش‌بس‌های شکننده ۲۴ ساعته، همچنان ادامه دارد.

در همین حال کشورهای یکی پس از دیگری در حال خارج کردن اتباع خود از سودان و تعطیلی سفارتخانه‌ها هستند که به اعتقاد ناظران این مسأله نشان از احتمال طولانی شدن درگیری‌ها دارد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار