واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

آخرین آمار درگیری‌های داخلی در سودان

درگیری‌های شدید داخلی در سودان امروز وارد دهمین روز خود شد و سازمان بهداشت جهانی در آماری تعداد کشته شدگان درگیری‌های داخلی در سودان را حدود ۴۲۰ و مجروحین را ۳۷۰۰ تن اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 24
کد خبر: ۱۸۰۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری آناتولی، اما نهادهای بیمارستانی مستقل در سودان می‌گویند که دسترسی به آمار دقیق و کامل تلفات انسانی در سایه عدم دسترسی به برخی مناطق درگیری بسیار دشوار است، به طوریکه در برخی خیابان‌ها که در قلب درگیری‌ها قرار گرفته اجساد کشته شدگان بر روی زمین مانده است.

در این راستا اتحادیه پزشکان سودان، از افزایش شمار قربانیان درگیری‌ها طی ۱۰ روز گذشته در این کشور خبر داد و اعلام کرد که شمار قربانیان غیرنظامی این‌ درگیری‌های خونین تاکنون به ۲۷۳ کشته و ۱۵۷۹ زخمی رسیده است.

از ۱۵ آوریل جاری، سودان شاهد درگیری‌های خونین میان نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» است. این درگیری داخلی که به جنگ شبیه شده، علاوه بر خارطوم، پایتخت سودان، شهرهای دیگر این کشور را نیز دربرگرفته و با وجود آتش‌بس‌های شکننده ۲۴ ساعته، همچنان ادامه دارد.

در همین حال کشورهای یکی پس از دیگری در حال خارج کردن اتباع خود از سودان و تعطیلی سفارتخانه‌ها هستند که به اعتقاد ناظران این مسأله نشان از احتمال طولانی شدن درگیری‌ها دارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار