محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

واکنش استقلال به مکان برگزاری دیدار پرسپولیس

باشگاه استقلال به صورت رسمی نسبت به برگزاری دیدار پرسپولیس و پیکان در استادیوم آزادی اعتراض کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در شرایطی که روز گذشته امیر صادقی‌پناه مدیررسانه‌ای پیکان اعلام کرده بود که این تیم تنها در یکی از ۲ ورزشگاه انقلاب کرج یا دستگردی تهران از تیم پرسپولیس میزبانی خواهد کرد،دصبح امروز ابراهیم شکوری قائم مقام خودروسازان اظهارات متفاوتی داشت.

شکوری در صحبت‌هایش اعلام کرد که آن‌ها مشکلی برای برگزاری دیدار ۲ تیم در استادیوم آزادی ندارد که این مسئله با واکنش شدید هواداران استقلال در فضای مجازی همراه شد و در بسیاری از کانال‌های خبری نیز مطالبی علیه مصاحبه شکوری منتشر گردید.

فرشید سمیعی سخنگو و معاون حقوقی باشگاه استقلال در این خصوص گفت: از آنجا که این بازی در ۳ هفته پایانی و نتایج بازی‌ها در سرنوشت تیم‌های دیگر تاثیرگذار است، با توجه به رقابت نزدیک ۳ تیم این مسئله ناقض بازی جوانمردانه خواهد بود. در واقع گذشت از میزبانی توسط یک تیم در سرنوشت سایر تیم‌ها نیز می‌تواند تاثیر داشته باشد و موجب تضییع حقوق سایرین شود. از این جهت ما به این موضوع اعتراض داریم و اعتراض خودمان را هم کتبا تقدیم می‌کنیم.

وی افزود: از سازمان لیگ می‌خواهیم که به این مسئله توجه داشته باشد که انتخاب محل میزبانی صرفا مربوط به تیم پیکان نیست و در سرنوشت سایر تیم‌ها کاملا موثر است. از این رو انتظار داریم تصمیمی گرفته شود که عادلانه باشد. همانطور که ما در بازی رفت از تیم پیکان درخواست کردیم بازی در ورزشگاه آزادی برگزار شود، اما این تیم قبول نکرد و ما بدون تماشاگر در ورزشگاه دستگردی به میدان رفتیم.

سخنگوی باشگاه استقلال گفت: در حالی که طبق قانون اگر تیم میزبان قادر به پر کردن ۹۰ درصد سکو‌ها نیست، تماشاگران تیم مهمان می‌توانند کل ورزشگاه را به خودشان اختصاص بدهند مسابقه بدون تماشاگر برگزار شد و ما مثل همیشه از سازمان لیگ تبعیت کردیم. الان هم انتظار داریم این مسئله در‌مورد بقیه رعایت و عدالت جاری شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار