سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پشت پرده مرخصی ساپینتو به مدافع استقلال

استقلال امروز در حالی عصر به مصاف تیم پارس جنوبی جم می‌رود که عارف غلامی مدافع اصلی آبی‌ها در دربی در این بازی حضور نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه رسمی باشگاه استقلال در آستانه دیدار استقلال در برابر پارس جنوبی جم اعلام کرد عارف غلامی از سرمربی تیم مرخصی گرفته است و در جم به میدان نمی‌رود. اما پشت پرده مرخصی ریکاردو ساپینتو به عارف غلامی چیست؟ در حالی که او با همه نفرات اصلی جز کوین یامگا که مصدوم شده است، راهی جم شد.

بعد از دربی انتقاد‌های شدیدی از عارف غلامی در فضای مجازی شد که چرا در صحنه گل تکل رفت و اگر می‌ایستاد و اصول دفاعی یک در برابر یک را مقابل عیسی آل کثیر رعایت می‌کرد، این اتفاق رخ نمی‌داد.

ریکاردو ساپینتو در جریان انتقادات از عارف غلامی در فضای مجازی قرار گرفت و تصمیم گرفت به او یک بازی مرخصی بدهد تا با ریکاوری روحی و روانی بار دیگر به اردوی تیم برگردد. به زعم او با برد در برابر پارس جنوبی و روحیه‌ای که استقلال در این بازی می‌گیرد، شرایط برای بازگشت عارف غلامی به ترکیب تیم مهیا می‌شود و تماشاگران هم باخت در دربی را فراموش خواهند کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار