رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران

اکونومیست: رویای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط با اعراب، بر باد رفت

در حالی که رژیم صهیونیستی امیدوار بود توافقنامه ابراهیم که در سال ۲۰۲۰، به طور رسمی روابط اسرائیل را با بحرین، مراکش، سودان و امارات عادی کرد، صنعت توریستش را متحول کند و هجوم اعراب را به این کشور به همراه داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر نشریه انگلیسی «اکونومیست» در مطلبی با اشاره به ناکامی صهیونیست‌ها در پیشبرد طرح عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی، دستاوردهای تل‌آویو از این مساله را بسیار ناچیز نامید.

در بخشی از این مطلب آمده است: «گردشگری اسرائیلی-عربی هنوز تحت تاثیر سیاست و تنش ها بر سر فلسطین است. پس از اینکه پلیس اسرائیل با جوانان فلسطینی در نزدیکی مسجد‌الاقصی قدس درگیر شد، جشنواره نیل که با مخالفت شاخه مصری کمپین جهانی بایکوت و جدایی از اسرائیل رو به رو شده بود از میان رفت. این گروه های حامی فلسطین در مصر سازمان دهندگان این جشنواره را به عنوان اشغالگران نژادپرست صهیونیستی معرفی کرده بودند.»

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «توئیت‌های ضد اسرائیلی مصری ها در جریان جشن های روز آزادی سینا - پایان اشغال شبه جزیره توسط اسرائیل در سال 1982- به میزان قابل توجهی افزایش یافت. این در حالی است که اسرائیل امیدوار بود توافقنامه ابراهیم که در سال 2020، به طور رسمی روابط اسرائیل را با بحرین، مراکش، سودان و امارات عادی کرد، صنعت توریستش را متحول کند و هجوم اعراب را به این کشور به همراه داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.»

نویسنده اکونومیست در ادامه، با اشاره به عدم تمایل مردم کشورهای عربی برای برقراری رابطه با صهیونیست‌ها تاکید کرده است: «یکی از دلایل این موضوع خشم مداوم اعراب نسبت به اسرائیل درباره فلسطینی‌هاست. اکثر مصری‌ها از پیمان صلح با اسرائیل در سال 1979 متنفرند. نظرسنجی‌ها می‌گویند که سهم اماراتی‌ها که توافق نامه ابراهیم را مثبت می بینند از47 درصد در زمان امضای آنها به 25 درصد در آخرین شمارش کاهش یافته است. تعداد بازدیدکنندگان مصر، اردن، مراکش و امارات که بیشترین بازدیدکنندگان عرب را داشتند، تنها 26400 نفر بودند، در حالی که تعداد گردشگران از این کشورها در سایر نقاط جهان 2.7 میلیون نفر بوده است.»/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر