اکونومیست: رویای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط با اعراب، بر باد رفت-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

اکونومیست: رویای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط با اعراب، بر باد رفت

در حالی که رژیم صهیونیستی امیدوار بود توافقنامه ابراهیم که در سال ۲۰۲۰، به طور رسمی روابط اسرائیل را با بحرین، مراکش، سودان و امارات عادی کرد، صنعت توریستش را متحول کند و هجوم اعراب را به این کشور به همراه داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر نشریه انگلیسی «اکونومیست» در مطلبی با اشاره به ناکامی صهیونیست‌ها در پیشبرد طرح عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی، دستاوردهای تل‌آویو از این مساله را بسیار ناچیز نامید.

در بخشی از این مطلب آمده است: «گردشگری اسرائیلی-عربی هنوز تحت تاثیر سیاست و تنش ها بر سر فلسطین است. پس از اینکه پلیس اسرائیل با جوانان فلسطینی در نزدیکی مسجد‌الاقصی قدس درگیر شد، جشنواره نیل که با مخالفت شاخه مصری کمپین جهانی بایکوت و جدایی از اسرائیل رو به رو شده بود از میان رفت. این گروه های حامی فلسطین در مصر سازمان دهندگان این جشنواره را به عنوان اشغالگران نژادپرست صهیونیستی معرفی کرده بودند.»

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «توئیت‌های ضد اسرائیلی مصری ها در جریان جشن های روز آزادی سینا - پایان اشغال شبه جزیره توسط اسرائیل در سال 1982- به میزان قابل توجهی افزایش یافت. این در حالی است که اسرائیل امیدوار بود توافقنامه ابراهیم که در سال 2020، به طور رسمی روابط اسرائیل را با بحرین، مراکش، سودان و امارات عادی کرد، صنعت توریستش را متحول کند و هجوم اعراب را به این کشور به همراه داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.»

نویسنده اکونومیست در ادامه، با اشاره به عدم تمایل مردم کشورهای عربی برای برقراری رابطه با صهیونیست‌ها تاکید کرده است: «یکی از دلایل این موضوع خشم مداوم اعراب نسبت به اسرائیل درباره فلسطینی‌هاست. اکثر مصری‌ها از پیمان صلح با اسرائیل در سال 1979 متنفرند. نظرسنجی‌ها می‌گویند که سهم اماراتی‌ها که توافق نامه ابراهیم را مثبت می بینند از47 درصد در زمان امضای آنها به 25 درصد در آخرین شمارش کاهش یافته است. تعداد بازدیدکنندگان مصر، اردن، مراکش و امارات که بیشترین بازدیدکنندگان عرب را داشتند، تنها 26400 نفر بودند، در حالی که تعداد گردشگران از این کشورها در سایر نقاط جهان 2.7 میلیون نفر بوده است.»/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده