ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

مشاور ظریف: وقتی وزارت خارجه آمریکا توسط «سیا» اداره می‌شود

مشاور وزیر خارجه ایران عنوان کرد: با تحریم ظریف، آمریکا کل مفهوم دیپلماسی را هدف می‌گیرد و این اتفاق هنگامی رخ می‌دهد که وزارت خارجه توسط «سیا» اداره شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «بهزاد صابری» مشاور وزیر امور خارجه کشورمان امروز (شنبه) در خصوص تحریم محمدجواد ظریف از سوی آمریکا در صفحه توئیترش نوشت: «وزارت امور خارجه مسئول اجرای سیاست خارجی ایران است و ظریف نه فقط سخنگوی اصلی ایران، بلکه فرمانده کل دیپلماسی است.»

 

وی افزود: «با تحریم ظریف، آمریکا کل مفهوم دیپلماسی را هدف می‌گیرد. این اتفاق هنگامی رخ می‌دهد که وزارت خارجه توسط سیا اداره شود.»

 

صابری روز پنجشنبه نیز در توئیتی در پی تحریم ظریف از سوی آمریکا نوشته بود: «پامپئوی بیچاره به نظر خیلی سردرگم می‌رسد. هفته گذشته سعی کرد ادای رونالد ریگان در برابر شوروی را در بیاورد و خواستار گفتگو با مردم ایران شد. این تلاشش جواب نداد و خود را مفتضح کرد. حالا ظریف را در فهرست تحریم‌ها گذاشته است و تلاش می‌کند صدای او را خفه کند. این هم جواب نخواهد داد. اما به خیالبافی ادامه دهید، آقای پامپئو.»

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه از سوی آمریکا تحریم شد. ظریف در واکنش به این اقدام آمریکا در توئیترش نوشت: «ایالات متحده می‌گوید مرا به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سرتاسر جهان" تحریم کرده است. واقعیت آنقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده من هیچ اثری ندارد، چراکه من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان می‌پندارید.»

 

وزیر خارجه همچنین در توئیت دیگری نوشت: « ما می‌دانیم گفتگو و صلح خواهی تهدیدی برای موجودیت «تیم بی» است؛ و از آنجا که دلیل تحریم من را سخنانم عنوان کرده‌اند، آیا مردم آمریکا به مجوز اوفک (دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا) برای خواندن نوشته‌های من و یا گوش دادن به مصاحبه هایم نیاز دارند؟! »

منبع : فارس

ارسال نظر