ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

هشدار درباره فرار دهها فرمانده داعش از اردوگاه الهول

به گفته یک فعال سیاسی عراقی ۶۰ فرمانده داعشی از اردوگاه الهول در سوریه ناپدید شده‌اند و این اتفاق می‌تواند تهدیدی برای عراق باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جبار عوده» از رهبران ائتلاف الفتح عراق گفت که ۶۰ فرمانده تروریستی داعش در سه روز گذشته از اردوگاه الهول فرار کرده‌اند.

 

او به وبگاه المعلومه گفت که اردوگاه الهول در سوریه یک بمب ساعتی است و منطقه عربی به خصوص عراق را به شکل مستقیم تهدید می‌کند. جبار عوده همچنین گفت اردوگاه الهول در خدمت سازمان‌های اطلاعاتی غربی با هدف بر هم زدن امنیت و ثبات منطقه عمل می‌کند.

 

وی افزود: «بر اساس اطلاعات به دست آمده ۶۰ سرکرده تروریست‌های داعش در اردوگاه الهول سوریه طی ساعات گذشته ناپدید شده‌اند و این سناریویی است که در ماه های اخیر چندین بار تکرار شده و هیچکس از سرنوشت آنها اطلاعی ندارد. این اتفاقات علامت سؤالات زیادی را پیش روی ما قرار می‌دهد، اینکه چه کسی از ناپدید شدن این افراطیون چند ملیتی سود می‌برند؟ و آن‌ها به کجا رفته‌اند؟».

 

جبار عوده سپس گفت که اردوگاه الهول در سوریه با ۲۰ هزار تروریستی که در خود جای داده، باید برچیده شود، چرا که تهدید مستقیم امنیت ملی عراق محسوب می‌شود

 

در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار نفر در ادوگاه الهول واقع در استان حسکه سوریه در شرایط بسیار بدی به سر می‌برند. از این تعداد ۳۱ هزار نفر سوری و ۳۱ هزار نفر عراقی هستند. برخی منابع سوری تعداد ساکنان را بیش از این ذکر کرده‌اند.

 

همچنین ۱۲ هزار نفر از اتباع دیگر کشورها در این اردوگاه حضور دارند و تاکنون کمتر کشوری حاضر به تحویل گرفتن داعشی‌های تبعه خود در این اردوگاه شده است. چهار هزار زن و هشت هزار کودکی که خانواده تروریست‌های داعشی محسوب می‌شوند و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

 

دو اردوگاه «الهول» در شمال و اردوگاه «الرکبان» در جنوب سوریه هر دو به نوعی تحت تسلط آمریکا قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار