شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد ترامپ: باور نمی‌کنم روسیه به کشورهای عضو ناتو حمله کند سنتکام: تنگه هرمز را مین‌روبی کردیم سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست دیدار وزیر خارجه قطر با قالیباف

مدودف: ما باید تمام سرزمین‌های خود را پس بگیریم

مدودف: ما باید تمام سرزمین‌های خود را پس بگیریم معاون شورای امنیت ملی روسیه با تاکید بر لزوم بازگشت تمام اراضی این کشور، گفت که مأموریت اصلی مسکو اکنون تحمیل شکستی سنگین به تمام غرب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه امروز (دوشنبه) بر لزوم پس‌گرفتن تمام اراضی و مناطق متعلق به این کشور تاکید کرد.

 

مدودف در مصاحبه با شکبه «ریانووستی»، گفت: «مأموریت اصلی ما تحمیل شکست فراگیر به همه دشمنان اوکراینی-نازی، آمریکایی و پیروان آنها در ناتو از جمله لهستان و سایر کشورهای غربی است».

 

وی با بیان اینکه روسیه اکنون روی اهداف کاملاً متفاوتی نسبت به گذشته تمرکز کرده، توضیح داد: «نهایتاً ما باید تمام سرزمین‌های خود را پس بگیریم و از مردم خود برای همیشه محافظت کنیم».

 

این مقام ارشد روس در واکنش به محدودیت اعمال‌شده توسط شبکه اجتماعی «توئیتر» بر یکی از نوشته‌های وی درباره لهستان، گفت که توئیتر تسلیم فشارهای دولت‌های آمریکا و اوکراین شده است.

 

به نوشته ریانووستی، مدودف در این‌باره اظهار داشت: «این [شبکه اجتماعی] همان کاری را که با ترامپ انجام داد درباره توئیت من نیز اجرا کرد. معلوم است که ایلان [ماسک] هم با این [فشارها] مخالفت نکرد، افسوس».

 

وی البته با بیان اینکه بدون توئیتر هم می‌توان صدای خود را به جهان رساند، افزود: «از این گذشته، این فقط یک شبکه اجتماعی خارجی است که به نفع بنیان آمریکا فعالیت می‌کند. ما کاملاً بدون خوش‌بینی از آن برای پیش‌برد اهداف تبلیغاتی خود استفاده کردیم».

 

معاون شورای امنیت ملی روسیه پیش از این نیز گفته بود که تنها راه توقف جنگ بین روسیه و اوکراین، شکست خردکننده و اقدامات تلافی جویانه علیه شخصیت‌های مهم کی‌یف است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار