کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کرملین: هیچ چشم‌اندازی برای مذاکره با اوکراین نمی‌بینیم

سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه پیوستن فنلاند به ناتو باعث افزایش امنیت اروپا نمی‌شود، تاکید کرد این اقدام تهدیدی برای امنیت روسیه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) بار دیگر پیوستن فنلاند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدیدی برای امنیت کشورش توصیف کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری روزانه در کرملین گفت: «پیوستن فنلاند به ناتو، نه تنها ثبات و امنیت در اروپا را افزایش نمی‌دهد، بلکه تهدیدی برای امنیت روسیه محسوب می‌شود».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «روسیه، پس از پیوستن فنلاند به ناتو، به اقدامات بیشتری برای تضمین امنیت خود نیاز خواهد داشت و ما هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهیم».

 

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت مذاکرات بین روسیه و اوکراین برای پایان دادن به درگیری‌ها، اظهار داشت: «روسیه هنوز هیچ چشم‌اندازی برای مذاکره با اوکراین نمی‌بیند».

 

طبق این گزارش، پسکوف درباره دادگاهی‌شدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا نیز تصریح کرد: «درباره پرونده ترامپ ما به خود حق دخالت در امور داخلی ایالات متحده را نمی‌دهیم، همانطور که آنها نباید در امور ما دخالت کنند».

 

وی در واکنش به اظهارات «فو چانگ» سفیر چین در مسکو مبنی بر اینکه بیانیه «دوستی بی‌حد و حصر» بین پکن و روسیه فقط در کلام است، تاکید کرد: «ما بر محتوا و روح ارتباط بین رؤسای جمهور دو کشور تمرکز داریم».

 

به نوشته اسپوتنیک، این مقام روس همچنین خبر داد سران چهار منطقه تازه الحاق‌شده به روسیه (زاپروژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون) در نشست شورای امنیت ملی روسیه با حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور، در کرملین شرکت خواهند کرد.

 

پسکوف در بخش دیگری از صحبت‌هایش افزود: «تماس پوتین و [الکساندر] لوکاشنکو [رئیس جمهور بلاروس] در روز چهارشنبه به مسائل دوجانبه و نگرانی‌های امنیتی اختصاص خواهد یافت».

 

وی روز گذشته نیز گفته بود گسترش ائتلاف نظامی ناتو، تجاوز به امنیت روسیه است و مسکو را مجبور می‌کند تا برای تضمین امنیت خود اقدامات متقابل انجام دهد./ فارس

ارسال نظر