اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

آیت الله رئیسی:ایران و هند می‌توانند در تغییرات ناشی از استقرار نظم نوین جهانی بیش از پیش منشأ اثر باشند

رئیس جمهور گفت: ایران و هند می‌توانند با ارتقای همکاری‌های خود به سطحی جدید، در تغییرات ناشی از استقرار نظم نوین جهانی بیش از پیش منشأ اثر باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در دیدار «اجیت دوال» مشاور امنیت ملی هند با اشاره به سابقه طولانی روابط دوستانه دو کشور، گفت: امروز نیز اراده سران ایران و هند گسترش روابط به ویژه در عرصه اقتصادی و تجاری است و این موضوع در دیدار بنده و آقای «نارندرا مودی» در سمرقند مورد تأکید قرار گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه شرایط جهان در حال تغییر بوده و نظم جهانی جدیدی در حال شکل‌گیری است، افزود: در بطن تغییرات در حال انجام در جهان، سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه سازمان‌های «شانگهای» و «بریکس» با توجه به برخورداری از قدرت و منابع قابل توجه، می‌توانند بسیار مؤثر باشند.

رئیسی با بیان اینکه تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و هند علاوه بر تأمین منافع متقابل می‌تواند در حل و فصل مسائل منطقه و از جمله مسئله افغانستان تأثیرات سازنده‌ای داشته باشد، اظهار کرد: ایران و هند به عنوان دو کشور اثرگذار در منطقه می‌توانند با ارتقای همکاری‌های خود به سطحی جدید، در تغییرات ناشی از استقرار نظم نوین جهانی بیش از پیش منشأ اثر باشند.

در ادامه این دیدار، «اجیت دوال» مشاور امنیت ملی هند نیز با بیان اینکه تغییرات بزرگی در جهان در حال رخ دادن است و فناوری‌های نوظهور اقتصاد کشورها را بیش از پیش به هم پیوند داده است، ‌عنوان کرد: هند باور دارد که برای اثرگذاری مثبت بر این تغییرات نیازمند تعمیق و گسترش روابط با همسایگان خود و به‌ویژه ایران است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار