کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم

طبق گفته، «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند این کشور برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه غرب آسیا با رژیم صهیونیستی و ایران «در بالاترین سطوح» در ارتباط است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه هند که برای حضور در نشست «گفتگو رم مدیترانه ۲۰۲۴» در رم، پایتخت ایتالیا حضور یافته است، نسبت به تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا ابراز نگرانی کرد و گفت: «در بالاترین سطوح، با مقامات اسرائیلی و ایرانی در جهت تعمیق گفتگو و جلوگیری از تشدید تنش و خویشتنداری طرفین در ارتباط بوده‌ایم.»

ادعای او درحالی است که اخیرا «علی لاریجانی»، مشاور رهبر انقلاب در گفتگویی اظهار داشت که مسئولان مربوطه نظامی و کشوری در حال آماده‌سازی برای پاسخ به رژیم صهیونیستی هستند.

جایشانکار افزود: «شرایط منطقه خاورمیانه به‌علت وقایع جاری و وقایع احتمالی بسیار نگران کننده است.»

او تصریح کرد: «هند تلفات غیرنظامی در مقیاس بزرگ در عملیات نظامی را غیرقابل قبول می‌داند. قوانین بین‌المللی بشردوستانه را نمی‌توان نادیده گرفت. همه ما باید از آتش‌بس فوری حمایت کنیم. هند نیز به طور مستقیم و از طریق آنروا درحال امداد رسانی است. در بلندمدت، توجه به آینده مردم فلسطین ضروری است. هند طرفدار راهکار ۲ دولتی است.»

وزیر خارجه هند افزود: «با توجه به ظرفیت ما برای تعامل با طرف‌های مختلف، ما همیشه مایل هستیم که به طور معناداری در هر تلاش دیپلماتیک بین‌المللی مشارکت کنیم.»

در مورد مناقشه جاری در اوکراین، وی خاطرنشان کرد که این درگیری در سومین سال خود به سر می‌برد و تصریح کرد: «ادامه این درگیری پیامد‌های بی ثبات کننده جدی از جمله برای دریای مدیترانه دارد.»

وزیر خارجه هند افزود: «آنچه واضح است این است که هیچ راه حلی از میدان نبرد شکل نخواهد گرفت. هند همواره بر این عقیده است که اختلافات در این دوره با جنگ قابل حل نیست. باید به گفتگو و دیپلماسی بازگشت.»

جایشانکار خاطرنشان کرد که از ژوئن سال جاری، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند شخصاً برای این منظور با رهبران روسیه و اوکراین گفتگو کرده است.

او افزود: «مقامات ارشد ما همچنان در تماس مستمر هستند. ما قاطعانه معتقدیم که کسانی که توانایی کاوش در یافتن زمینه‌های مشترک را دارند باید این مسئولیت را انجام دهند.»

وی با اشاره به ارتباط هند با دریای مدیترانه، گفت: «تجارت سالانه هند با کشور‌های مدیترانه حدود ۸۰ میلیارد دلار است.»

وزیر خارجه هند در مورد تجارت این کشور با غرب آسیا نیز گفت که تنها با کشور‌های حوزه خلیج فارس، سالانه بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد دلار تجارت دارد.

او افزود: «خواه انرژی، فناوری، پروژه‌های صنعتی یا خدمات باشد، ما سهم بزرگی در غرب آسیا داریم. این منطقه همچنین منطقه‌ای است که ما در تاریخ، فرهنگ و امنیت به آن متصل هستیم.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر