سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

احتمال شرکت «عبدالله گل» در انتخابات ریاست جمهوری 2023 ترکیه

برخی رسانه‌های خبری از شرکت «عبدالله گل» رئیس جمهور سابق ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال 2023 خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع خبری از ورود «عبدالله گل» رئیس جمهور سابق ترکیه به عرصه انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر دارند.

 

خبرگزاری «آذر نیوز» شنبه شب به وقت تهران به نقل از رسانه‌های ترکیه‌ای گزارش داد که عبدالله گل قصد دارد خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2023 ترکیه کند. این در حالی است که عبدالله گل این خبر را تاکنون نه تایید و نه تکذیب کرده است.

 

عبدالله گل در سال 2001 به همراه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور کنونی ترکیه «حزب عدالت و توسعه» را تأسیس کرد و در سال 2007 نیز به ریاست ‌جمهوری ترکیه رسید. او سال گذشته به علت انتقاد از قوانین وضعیت اضطراری از سوی اردوغان و هم حزبی‌هایش آماج حملات و انتقاد قرار گرفت.

 

روزنامه «حریت» ترکیه نیز چندی قبل گزارش کرد که عبدالله گل به همراه دوستان سابق اردوغان و چند تن از وزرای سابق و اعضای حزب عدالت و توسعه قصد دارند پس از انتخابات شهرداری‌ها ، حزب جدیدی راه‌اندازی کنند. این خبر به مثابه بمبی خبری در محافل سیاسی ترکیه قلمداد می‌شود. ریاست این حزب جدیدالتأسیس را قرار است «علی باباجان» وزیر اسبق ترکیه بر عهده بگیرد. فردی که برای سال‌ها از نزدیکان اردوغان محسوب می‌شد و اردوغان در سال 2009 او را با اختیارات ویژه به عنوان معاون نخست وزیر و وزیر هماهنگ کننده سیاستهای اقتصادی ترکیه منصوب کرده بود.

 

به نوشته آذر نیوز، عبدالله گل در انتخابات ریاست جمهوری سال 2018 ترکیه شرکت نکرد. وی یازدهمین رئیس جمهور ترکیه بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار