شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

احتمال شرکت «عبدالله گل» در انتخابات ریاست جمهوری 2023 ترکیه

برخی رسانه‌های خبری از شرکت «عبدالله گل» رئیس جمهور سابق ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال 2023 خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع خبری از ورود «عبدالله گل» رئیس جمهور سابق ترکیه به عرصه انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر دارند.

 

خبرگزاری «آذر نیوز» شنبه شب به وقت تهران به نقل از رسانه‌های ترکیه‌ای گزارش داد که عبدالله گل قصد دارد خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2023 ترکیه کند. این در حالی است که عبدالله گل این خبر را تاکنون نه تایید و نه تکذیب کرده است.

 

عبدالله گل در سال 2001 به همراه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور کنونی ترکیه «حزب عدالت و توسعه» را تأسیس کرد و در سال 2007 نیز به ریاست ‌جمهوری ترکیه رسید. او سال گذشته به علت انتقاد از قوانین وضعیت اضطراری از سوی اردوغان و هم حزبی‌هایش آماج حملات و انتقاد قرار گرفت.

 

روزنامه «حریت» ترکیه نیز چندی قبل گزارش کرد که عبدالله گل به همراه دوستان سابق اردوغان و چند تن از وزرای سابق و اعضای حزب عدالت و توسعه قصد دارند پس از انتخابات شهرداری‌ها ، حزب جدیدی راه‌اندازی کنند. این خبر به مثابه بمبی خبری در محافل سیاسی ترکیه قلمداد می‌شود. ریاست این حزب جدیدالتأسیس را قرار است «علی باباجان» وزیر اسبق ترکیه بر عهده بگیرد. فردی که برای سال‌ها از نزدیکان اردوغان محسوب می‌شد و اردوغان در سال 2009 او را با اختیارات ویژه به عنوان معاون نخست وزیر و وزیر هماهنگ کننده سیاستهای اقتصادی ترکیه منصوب کرده بود.

 

به نوشته آذر نیوز، عبدالله گل در انتخابات ریاست جمهوری سال 2018 ترکیه شرکت نکرد. وی یازدهمین رئیس جمهور ترکیه بود.

منبع : فارس

ارسال نظر