چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

برگزاری اکسپو ۲۰۲۳ با هدف افزایش صادرات غیرنفتی

برگزاری اکسپو ۲۰۲۳ با هدف افزایش صادرات غیرنفتی معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: آغاز برگزاری مجدد ایران اکسپو ۲۰۲۳ پس از سال‌ها توقف، می‌تواند کشور را در صادرات غیرنفتی به موفقیت برساند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مهدی صفری» در نشست خبری پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۳) با بیان اینکه این نمایشگاه برای عرضه کالای صادراتی پس از چند سال بار دیگر برگزار می‌شود، اظهار کرد: سیاست دولت سیزدهم افزایش مبادلات تجاری با کشورهای همسایه، آفریقایی، آسیایی و آمریکای لاتین است و بر صادرات محور بودن کالاهای غیر نفتی این نمایشگاه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در چند سال گذشته بر مسائل تجارت خارجی، صادرات غیرنفتی و دیپلماسی اقتصادی تاکید داشتند، خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه از مهر ماه پارسال در جهت برگزاری این نمایشگاه برنامه‌ریزی ها را آغاز کرد و تقریباً همه نمایندگی‌ها در این راستا فعال شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با بیان اینکه دولت حمایت خود را در زمینه‌های مختلف برای صادرات بیشتر از طریق این نمایشگاه داشته است، اظهار امیدواری کرد: سال آینده بتوان توسعه بیشتری در برگزاری ایران اکسپو ۲۰۲۳ داد، زیرا نتایج این اقدام بزرگ با تداوم آن ثمربخش خواهد بود.

صفری با تاکید بر اینکه باید در جهت توسعه صادرات غیرنفتی اقدام کنیم، تصریح کرد: در این نمایشگاه ۷۵۰ شرکت داخلی حضور دارند که هر یک عملکرد موفقیت‌آمیزی در بخش تجارت داشته‌اند و نشان از استقبال فعالان اقتصادی کشور دارد.

وی با بیان اینکه ۶۰ کشور خارجی برای حضور در این نمایشگاه پاسخ داده‌اند، تاکید کرد: ۱۵ کشور در سطح وزیر و مشاور رئیس جمهور حضور خواهند داشت، کشورهای زیادی معاونان تجارت خارجی خود را به نمایشگاه اعزام خواهند کرد و همچنین چین در کنار حضور معاونان تجارت خارجی خود ۸۰ تاجر اعزام خواهد کرد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: اگر توانایی در اسکان بازدیدکنندگان داشتیم تا دو هزار میهمان را پذیرایی می‌کردیم اما تاکنون برای حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر برنامه‌ریزی شده است که به دلیل استقبال خوب فعالان اقتصادی احتمال افزایش بیشتر وجود دارد.

صفری با بیان اینکه تجّاری از کشورهای امارات، پاکستان، روسیه، ترکیه، چین، آفریقا و آمریکای لاتین برای حضور در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۳ درخواست داشته‌اند، تصریح‌کرد: دولت در برگزاری نمایشگاه حمایت اقتصادی و سیاسی داشته است و برنامه‌ریزی شده تا در سال آینده وسیع‌تر و با پشتیبانی بیشتر اقدام به برپایی این رویداد بزرگ کنیم.

وی گفت: برای دستیابی به بازارهای جدید و توسعه مقاصد تجاری موجود نیازمند نمایشگاهی بزرگ به‌منظور عرضه دستاوردهای داخلی هستیم تا توانمندی‌های تولیدات ایران را در یک بسته آماده به جهان عرضه کنیم؛ زیرا امکان ارائه همه محصولات در نمایشگاه‌های تخصصی و شرکت در رویدادهای خارجی وجود ندارد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران اکس پو۲۰۲۳ آغاز خوبی برای ارائه توانمندی‌های ایران به جهان است، تاکید کرد: تداوم در برگزاری این رویداد اهمیت بسیاری دارد تا به دستاوردهای بزرگ دست یابیم و صادرات غیر نفتی کشور را افزایش دهیم.

صفری با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم تا در دولت سیزدهم خدمات لجستیکی بهبود پیدا کند، گفت: به عنوان مثال تا دو ماه آینده بندر انزلی توانایی پهلوگیری کشتی‌های «رورو» را خواهد داشت و خطوط کشتیرانی نیز بهبود یافته است.

وی درباره توسعه روابط با عربستان نیز گفت: شرایط برای تسهیل ارتباطات با این کشور در حال آماده سازی است، اما فعالیت‌ها به طور دقیق از زمان استقرار سفیران در دو کشور به رسمی انجام خواهد شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی عربستان در نمایشگاه اکسپو ایران ۲۰۲۳ شرکت خواهند کرد، افزود: با بخش بازرگانی این کشور ارتباطاتی برقرار شده و هیأت‌ها در حال تردد هستند و برنامه‌ریزی های برای حضور تجار نیز انجام شده است./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار