درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

واکنش بلینکن به سوء قصد به جان پوتین

واکنش بلینکن به سوء قصد به جان پوتین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به حمله پهپادی به کرملین و سوء قصد به جان ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت که گزارش ها را دیده است اما هنوز نمی تواند آنها را تایید کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در نخستین واکنش آمریکا به حمله پهپادی به کرملین و سوء قصد به جان پوتین افزود: اول، من گزارش ها را دیده ام، به هیچ وجه نمی توانم آنها را تأیید کنم.ما نمی دانیم چه اتفاقی رخ داده است.

وزیر خارجه دولت بایدن در عین حال گفت: دوم، من هر خبری را که از کرملین منتشر می شود، با تردید زیاد نگاه می کنم.باید ببینیم چه می شود و باید حقایق را بدانیم.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که شب گذشته کی‌یف با انجام حمله پهپادی به کاخ کرملین قصد جان ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه کرده بود.

در این بیانیه آمده است: در نتیجه سقوط پهپادها و پراکندگی اجزای آنها در محدوده کاخ کرملین تلفات یا خسارتی به همراه نداشت.

دفتر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که در زمان این حمله پوتین در کاخ کرملین حضور نداشته است. در همین حال دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین گفت که رژه سالگرد روز پیروزی در نهم ماه مه در میدان سرخ مسکو امسال طبق برنامه انجام می‌شود.

شهردار مسکو نیز اعلام کرد که ممنوعیت پرواز برای پهپادها در شهر اعلام شده به غیر از آنهایی که با تصمیم مقام‌های دولتی اجازه پرواز می‌گیرند. وی گفت این تصمیم برای جلوگیری از استفاده بدون مجوز پهپاد اتخاذ شده اما هیچ اشاره‌ای به حمله شب گذشته به کاخ کرملین نداشت.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، پوتین در حال حاضر در اقامتگاه ریاست جمهوری در نوو- اوگاریاوو در غرب پایتخت حضور دارد. کاخ کرملین همچنین اعلام کرد که در واکنش به حمله پهپادی به اقامتگاه رئیس جمهوری، روسیه حق تلافی در هر جا که لازم باشد را برای خود محفوظ می‌داند.

طبق اعلام کاخ کرملین، روسیه این را یک اقدام تروریستی از پیش برنامه‌ریزی شده و سوقصد به جان رئیس جمهور می‌داند. این حادثه پیش از رژه روز پیروزی در نهم ماه مه انجام شد که مهمانان خارجی قرار است در آن حاضر باشند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار