بایدن سرطان گرفت انفجار در دیرالزور و درگیری‌های شدید در جنوب سوریه هشدار گروسی درباره عواقب شکست دیپلماسی با ایران؛ ادعای رقابت تسلیحاتی در منطقه رئیس‌جمهور: ملت ایران، مردم کردستان عراق را حقیقتا برادران خود می‌دانند وزیر خارجه عمان: با رئیس‌جمهور پزشکیان درباره آینده منطقه گفت‌و‌گو کردیم عراقچی: غنی‌سازی در ایران، چه توافقی حاصل شود و چه نشود، ادامه خواهد یافت موافقت کابینه امنیتی اسرائیل با احداث دیوار حائل در مرز اردن دیدار سه جانبه وزرای خارجه ایران، قطر و عمان وزیر میراث فرهنگی پیام پزشکیان را به پاپ تحویل داد انصارالله از حملات به فرودگاه‌های اراضی اشغالی طی ساعات آتی خبر داد سفر وزیر خارجه عراق به تهران گفت‌وگوی پزشکیان و وزیر خارجه قطر با محوریت روابط فی مابین و تحولات غزه حمله راکتی به شهرک‌های مجاور نوار غزه واکنش عراقچی به اظهارات ویتکاف: غنی‌سازی در ایران ادامه پیدا می‌کند ادعای شاباک: تهران یک جوان ۱۸ ساله اسرائیلی را برای جمع‌آوری اطلاعات حساس و انجام اقدامات در راستای منافع ایران، استخدام کرده بود

واکنش چین به حمله پهپادی اوکراین به روسیه

وزارت خارجه چین در واکنش به حمله پهپادی اوکراین به کرملین، از مسکو و کی‌یف خواست از اقدامات تنش‌زا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) به جدیدترین حملات پهپادی اوکراین به خاک روسیه واکنش نشان داد.

 

خبرگزاری روسی ریانووستی در این خصوص نوشت وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای در واکنش به حمله پهپادی روز گذشته (چهارشنبه) اوکراین به کاخ کرملین تصریح کرد: « طرفین باید از اقداماتی که می‌تواند منجر به تشدید بیشتر تنش شود اجتناب کنند».

 

روز گذشته، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه از دفع حمله هواپیماهای بدون سرنشین ارتش اوکراین به کاخ کرملین خبر داد.

 

وی با بیان اینکه در این حمله دو فروند هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی پیش از رسیدن به کرملین رهگیری و نابود شدند، توضیح داد که مسکو این حمله را سوءقصد به جان پوتین می‌داند.

 

با این‌حال، دولت اوکراین هرگونه مشارکت در حملات پهپادی علیه خاک روسیه را تکذیب کرده و مدعی است که این حمله توسط روسیه طراحی شده است.

 

«دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز روز چهارشنبه گفت پس از حمله تروریستی امروز، هیچ گزینه‌ای جز حذف فیزیکی زلنسکی و دار و دسته‌اش وجود ندارد».

 

از طرف دیگر، «سرگی سابیانین» شهردار مسکو اعلام کرد مقامات این شهر تصمیم گرفته‌اند هرگونه استفاده غیرمجاز از پهپادها را ممنوع اعلام کنند.

 

در پیامی در صفحه خود در تلگرام نوشت: «پرواز هرگونه پهپاد در پایتخت روسیه از امروز ممنوع خواهد بود به جز استثناهایی که برای پهپادهایی است که با موافقت مقامات پرواز می‌کنند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار