سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

حمایت‌های ۲۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان

حمایت‌های ۲۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان معاون وزیر دفاع با بیان یکی از برنامه های محوری این نهاد در توسعه زیست‌بوم نخبگان ملی، برگزاری و حمایت از رویدادهای مسئله محور و تقاضا محور است، گفت: در رویدادهای مسئله‌محور از هر رویداد تا سقف ۲۵۰ میلیون و در رویدادهای تقاضامحور از هر ایده و نخبه تا سقف ۱۰۰ میلیون حمایت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  هشتمین دوره مسابقات روبوتیکاپ دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با حمایت مادی و معنوی وزارت دفاع به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

افشین نادری‌شریف معاون تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع ظهر امروز در بازدید از این مسابقات، گفت: وزارت دفاع برای پاسخگویی به نیازهای فناورانه فعلی و آینده نیروهای مسلح، تعامل و همکاری مستمر با جامعه نخبگانی کشور را همواره به عنوان یک اولویت اصلی دنبال کرده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های محوری وزارت دفاع در توسعه زیست‌بوم نخبگان ملی، برگزاری و حمایت از رویدادهای مسئله‌محور و تقاضامحور است، تصریح کرد: در رویدادهای مسئله‌محور از هر رویداد تا سقف ۲۵۰ میلیون و در رویدادهای تقاضامحور از هر ایده و نخبه تا سقف ۱۰۰ میلیون حمایت می‌شود.

 

نادری‌شریف با بیان اینکه در سال گذشته از بیش از ۳۰ رویداد ملی و دانش‌آموزی حمایت شده است، گفت: امسال نیز وزارت دفاع حمایت مادی و معنوی مسابقات روباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی را بر عهده گرفته است.

 

معاون تحقیقات و امور صنعتی وزیر دفاع با بیان اینکه این نوجوانان آینده‌سازان فردای ایران اسلامی هستند و حمایت از آن‌ها در واقع سرمایه‌گذاری برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد آینده میهن عزیزمان خواهد بود، خاطرنشان کرد: نفرات برتر این رقابت‌ها با حمایت مالی و معنوی وزارت دفاع به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.

 

گفتنی است؛ این مسابقات با شرکت ۹۲۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ از جمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان و مین‌یاب در تاریخ ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار