ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

اعتراضِ سوئد به اعدام حبیب اسیود

وزرات خارجه سوئد اعلام کرد که در اعتراض به اعدام سرکرده گروهک تروریستی «حرکة‌النضال» سرپرست سفارت ایران در این کشور را احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه سوئد در اعتراض به اعدام فرج‌الله چعب (حبیب اسیود)، سرکرده گروهک تروریستی «حرکة‌النضال» و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیرو‌های مسلح در سال 1397 امروز شنبه 6 اردیبهشت، سرپرست سفیر ایران را احضار کرد.

وزارت خارجه این کشور اجرای مجازات اعدام را به شدت محکوم کرد.

وزارت خارجه سوئد در بیانیه خود مدعی شد: «مجازات اعدام یک مجازات غیرانسانی و غیرقابل برگشت است و سوئد همراه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا استفاده از آن را تحت هر شرایطی محکوم می‌کند.»

حکم اعدام حبیب فرج‌الله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة‌النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیرو‌های مسلح در سال 1397 که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز ـ شنبه 16 اردیبهشت ـ به اجرا درآمد.

«حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب «حرکةالنضال»، چندین عملیات تروریستی را در ایران طراحی و اجرا کرده و از این طریق تعدادی از افراد بی‌گناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود.

اسیود از سال 1384 (2005) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چندین سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو (سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشور‌های منطقه به‌عهده گرفت. در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک به‌سرکردگی حبیب اسیود، بیش از 450 نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شده‌اند.

حمله تروریستی به رژه نیرو‌های نظامی و انتظامی در 31 شهریورماه سال 1397 در شهر اهواز و کشتار بی‌رحمانه شهروندان مظلوم و بی‌گناه خوزستانی، توسط عناصر همین گروهک تروریستی انجام شد که اعضای این گروهک تروریستی رسماً مسئولیت آن را به‌عهده گرفتند.

بیشترین تمرکز و فعالیت‌های این گروهک تروریستی به‌روی عملیات‌های تخریبی، ترور و بمب‌گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به‌خصوص استان خوزستان، تلاش برای ناامن‌سازی این استان و در نهایت، ترغیب برای جداسازی آن از ایران بوده است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار