قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

بازداشت مظنون به ترور «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه

پلیس فرانسه فردی را در ارتباط با برنامه ترور رئیس‌جمهور این کشور بازداشت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  پلیس فرانسه از بازداشت فردی که قصد ترور رئیس‌جمهور این کشور را داشت، خبر داد.

روزنامه فرانسوی پاریسین امروز شنبه درگزارشی اعلام کرد که پلیس فرانسه یک فرد مظنون به تلاش برای ترور «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه را بازداشت کرده است.

این روزنامه در گزارش خود آورد که این فعال چپ افراطی تحت بازجویی پلیس فرانسه قرار گرفته است و در حال حاضر در زندان به سر می‌برد. این فرد متهم است که در ماه آوریل قصد ترور رئیس جمهور فرانسه را داشته است.

این روزنامه فرانسوی یادآور می‌شود که صحبت از حادثه‌ای است که در ۲۷ آوریل در جریان حضور رئیس جمهور فرانسه به در مراسمی به مناسبت یکصد و هفتاد و پنجمین سالگرد لغو برده داری در این کشور رخ داد. خبر حضور ماکرون از چند روز پیش در رسانه‌های فرانسه منتشر شد و متعاقب آن مخالفان سیاست‌های ماکرون به ویژه اصلاحات بازنشستگی گرد هم آمدند. تظاهرکنندگان فرانسه سعی در عبور از حلقه امنیتی داشتند که با گاز اشک آور پلیس مواجه شدند.

در پایان این مراسم، یک فعال ۲۰ ساله جناح چپ در حین خروج ماکرون، یک بمب دودزا به سمت بالگرد وی شلیک کرد. این فرد بعد‌ها از سوی پلیس فرانسه شناسایی و در منزل خود بازداشت شد.

این فرد به تلاش برای انهدام بالگرد دولتی، اقدام به ترور نیرو‌های امنیتی که در داخل آن بودند و تلاش برای ترور رئیس جمهور متهم شد. / رویترز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار