حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سرنگونی 2 موشک بالستیک اوکراین بر فراز کریمه

«اولگ کریوچکوف» مشاور «سرگئی آکسیونوف» رئیس شبه‌جزیره کریمه شنبه (ششم مه) در به‌روزرسانی اطلاعاتی گفت سامانه‌های دفاع هوایی روسیه دو موشک بالستیک شلیک شده توسط سامانه موشکی عملیاتی-تاکتیکی گروم-۲ (Grom-۲) را بر فراز کریمه ساقط کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پیش از او آکسیونونف در تلگرام اعلام کرده بود سامانه‌های پدافند هوایی روسیه یک موشک از این نوع را برفراز کریمه سرنگون کردند. وی افزود این تقابل خسارت جانی و مالی نداشته است.

امروز شنبه (ششم مه) نیروی هوایی اوکراین در ادعایی عجیب گفت موشک هایپرسونیک روسیه را بر فراز کی‌یف با استفاده از سامانه دفاعی پاتریوت آمریکا که به تازگی به دست اوکراین رسیده، سرنگون کرده است.

مقامات اوکراینی در حالی این ادعا را مطرح کردند که به باور کارشناسان نظامی، نه سامانه پاتریوت و نه سامانه‌های دیگر مطرح در سطح نظامی قادر به ساقط کردن موشکی مانند کینژال که از نوع هایپرسونیک است، نیستند. به باور کارشناسان این موشک احتمالا دچار نقص فنی شده و سقوط کرده است.

به ادعای این مقام اوکراینی، موشک روسی Kh-۴۷ از یک هواپیمای MiG-۳۱K از خاک روسیه پرتاب شد و با موشک پاتریوت سرنگون شد.

اخیراً «میخائیل رازوُجایف» فرماندار شبه‌جزیره کریمه از حمله پهپادی اوکراین به بندر سواستوپول (بزرگترین شهر منطقه کریمه) و دفع آن خبر داده بود.

شبه‌جزیره کریمه در همه‌پرسی سال ۲۰۱۴ به خاک روسیه ملحق شد. اوکراین الحاق این منطقه به روسیه را غیرقانونی می‌داند و از زمان شروع عملیات نظامی روسیه در این کشور بارها شبه‌جزیره کریمه را هدف قرار داده که به گفته روس‌ها بیشتر این حملات توسط پدافند هوایی دفع شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار