گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

رسانه صهیونیستی: وقت اعتراف به شکست فشار حداکثری علیه ایران است

رسانه صهیونیستی: وقت اعتراف به شکست فشار حداکثری علیه ایران است وب‌سایت یک گروه غیرانتفاعی در آمریکا که برای رژیم صهیونیستی لابی‌گری انجام می‌دهد در مطلبی به مناسبت پنجمین سالگرد خروج از برجام نوشته وقت اعتراف به شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر سایت جی.استریت در تیتر مطلب خود نوشته است: «5 سال بعد از کنار گذاشتن توافق ایران وقت اعتراف به شکست فشار حداکثری است.»

در آغاز این مطلب آمده است: «امروز پنجمین سالگرد خروج یکجانبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از توافق ایران و کلید زدن کارزار موسوم به "فشار حداکثری" برای اعمال تحریم‌های تشدیدشونده [علیه ایران] است.»

در ادامه این مطلب آمده است: «اقدامات مخرب ترامپ باعث آغاز تنش‌هایی با ایران شدند که باعث لطمه به منافع امنیتی ایالات متحده و متحدانش شده است.»

جی‌استریت یادآوری کرده جمهوری اسلامی ایران حدود یک سال بعد از خروج آمریکا از برجام فعالیت‌های هسته‌ای خود را از سر گرفت.

نگارنده همچنین خاطرنشان کرده جو بایدن وعده بازگشت به برجام را داد و دولت او ضمن حفظ تحریم‌ها و در مواردی اضافه کردن به آنها، چندین ماه را صرف مذاکرات غیرمستقیم با ایران بر سر مسائل هسته‌ای کرد.

مطابق این تحلیل، دولت وقت جمهوری اسلامی ایران به ریاست «حسن روحانی» به دلیل خروج آمریکا از توافق و تحریم‌ها رقابت انتخاباتی ژوئیه 2021 را به رقبا واگذار کرد.

در ادامه این تحلیل آمده است: «جی.استریت معتقد است وقت اعتراف به شکست آشکار تحریم‌ها و تهدیدهای نظامی و عبور از آن است.»

جی‌استریت اضافه می‌کند: «5 سال بعد از خروج فاجعه‌بار از توافق ایران سوابق به روشنی نشان می‌دهند که منافع امنیتی مردم آمریکا و شریکانمان در خاورمیانه با دیپلماسی عملگرایانه بیشتر از تنش‌های بی‌پروا بیشتر تأمین می‌شود.»

ایران در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار