رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

معاریو: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اشتباه راهبردی و به ضرر اسرائیل بود

معاریو: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اشتباه راهبردی و به ضرر اسرائیل بود تحلیلگر روزنامه عبری "معاریو" اسرائیل گفت که بنا بر نظرات غالب در بین صهیونیست‌ها، فشار نتانیاهو به ترامپ برای خروج از توافق هسته‌ای به ضرر این رژیم تمام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «تال لیف رام»، تحلیل‌گر و ستون نویس روزنامه عبری معاریو رژیم اسرائیل در مطلب امروز خود اقدام یک جانبه آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای با ایران بنا به درخواست و فشار این رژیم را اشتباه راهبردی خواند که همه به آن هم اکنون اذعان دارند.

 

او نوشت: «اجماع کاملی است مبنی بر اینکه خروج ایالات متحده آمریکا از توافق هسته‌ای در دوره رئیس جمهور ترامپ با فشار دولت اسرائیل و نخست وزیر وقت آن، بنیامین نتانیاهو، اشتباه راهبردی وحشتناکی بود که امروز اسرائیل هزینه این خروج را می‌دهد».

 

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارانوت امروز یکشنبه نوشت، «باربارا لیف»، دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاورمیانه، امروز در سفر خود به سرزمین‌های اشغالی فلسطین با مقامات ارشد سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.

 

یدیعوت آحارونوت همچنین مدعی شده هدف از این دیدار «عمق بخشیدن به ادغام اسرائیل در خاورمیانه» و «جلوگیری از رفتار بی‌ثبات کننده ایران» خواهد بود.

 

نگرانی صهیونیست‌ها از گسترش روابط ایران با مصر

یدیعوت آحارانوت به سفر وزیر خارجه سعودی به ایران و دیدار با مقامات کشورمان نیز اشاره کرد و عادی سازی روابط ایران و عربستان را برای رژیم صهیونیستی «خطرناک» توصیف کرد و نوشت که از زمانی که روابط ایران و عربستان عادی شده است، ایران در صدد ایجاد روابط صمیمانه با کشور مصر است که این نیز یکی دیگر از تحولات منفی و خطرناک برای اسرائیل است.

 

وزیر خارجه سعودی دیروز شنبه بعد از 17 سال به عنوان اولین وزیر خارجه سعودی و بعد از هفت سال قطعی روابط وارد تهران شد و با همتای ایرانی خود و رئیس جمهور کشورمان دیدار و بر ضرورت تقویت و توسعه همکاری‌ها و روابط تأکید کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار