انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پدر شهیدان «دقیقی کاشانیان»

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پدر شهیدان «دقیقی کاشانیان» رئیس جمهور در پیامی درگذشت حاج علی دقیقی کاشانیان، پدر بزرگوار شهیدان گرانقدر حمید، مجید و مجتبی دقیقی کاشانیان از نام‌آوران دوران دفاع مقدس را به مردم شهیدپرور استان اصفهان و به ویژه خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز سه شنبه در پیامی با تسلیت درگذشت حاج علی دقیقی کاشانیان تصریح کرد: درگذشت حاج علی دقیقی کاشانیان، پدر بزرگوار شهیدان گرانقدر حمید، مجید و مجتبی دقیقی کاشانیان از نام‌آوران دوران دفاع مقدس، موجب تأثر و تألم خاطر شد.

رئیس‌جمهور افزود: این پدر صبور و فداکار که با ایمان راسخ به آرمان‌های والای اسلامی، فرزندانی شجاع و انقلابی پرورش و برای دفاع از انقلاب و استقلال و عظمت میهن اسلامی با اخلاص روانه میدان جهاد و شهادت کرد، نام و یاد خود را برای همیشه ماندگار کرد.

آیت الله رئیسی در ادامه این مصیبت وارده را به مردم شهیدپرور استان اصفهان به ویژه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت گفت و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت و رضوان الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان معزز صبر و سلامتی مسألت کرد.

به گزارش ایرنا، حاج علی دقیقی کاشانیان پدر شهیدان والامقام «حمید، مجید و مجتبی دقیقی کاشانیان» چهاردهم اردیبهشت در ۸۸سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت.

شهید والامقام «حمید دقیقی کاشانیان» در چهارم دی ۱۳۵۹ در آبادان به شهادت رسید و برادر شهیدش «مجید دقیقی کاشانیان» هم دهم اسفندماه ۱۳۶۵ درعملیات کربلای پنج در شلمچه به شهادت رسید.

شهید والامقام «مجتبی دقیقی کاشانیان» دیگر فرزند مرحوم حاج علی دقیقی کاشانیان هم بیستم فروردین ۱۳۶۶ در شلمچه به شهادت رسید و تاکنون اثری از پیکر مطهرش یافت نشده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار