طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

دوران پروازهای ارزان قیمت تمام شده است

دوران پروازهای ارزان قیمت تمام شده است به گفته یک شرکت اروپایی هتلداری و گردشگری، دوران تخفیف‌های لحظه آخری و بلیط‌های ارزان هواپیما تمام شده و این موضوع متعلق به گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته شرکت هتلداری و گردشگری "گروه تی‌یوآی" TUI Group، دوران تخفیف‌های لحظه آخری و بلیط‌های ارزان هواپیما تمام شده و این موضوع متعلق به گذشته است.

 

سباستین ایبل، مدیر عامل این شرکت آلمانی در مصاحبه با روزنامه آلمانی "بیلد ام سونتاگ" تأکید کرد که قیمت بالای سوخت، در کنار تقاضای پیشی گرفته از عرضه، سفرهای هوایی در تعطیلات را به ویژه در مسافت‌های طولانی گران‌تر کرده است.

 

وی گفت: در سال 2023 دیگر مانند گذشته تابستان لحظه آخری وجود نخواهد داشت. بلکه برعکس اندکی قبل از حرکت، قیمت‌ها به جای پایین‌تر، بیشتر می‌شوند، زیرا هتل‌داران و خطوط هوایی می‌دانند که هنوز تعداد زیادی رزرو در کوتاه‌مدت وجود دارد.

 

مدیر عامل گروه تی‌یو‌آی افزود: (البته) تخفیف‌های خود به خودی مطلقا یک استثنا خواهند بود. رزرو زودهنگام (بیلط‌ها) انتخاب و قیمت خوبی را به همراه خواهد داشت.

 

ایبل در ادامه تأکید کرد که پروازهای ارزان قیمت کمتر از 50 یورو دیگر وجود نخواهد داشت.

 

بر اساس داده‌های منتشر شده در ماه مارس، میزان هزینه در در بریتانیا طی تعطیلات و در سفرهای هوایی به ترتیب 19 درصد و 34 درصد نسبت به سال گذشته میلادی افزایش یافته است.

 

تابستان گذشته، در بحبوحه بحران انرژی ناشی از تحریم‌های غرب علیه روسیه، قیمت سوخت جت به بیش از 175 دلار در هر بشکه افزایش یافت.

 

هزینه سوخت جت از آن زمان بر اساس قیمت نفت خام کاهش یافته است، اما همچنان بالاتر از میانگین بلندمدت خود باقی مانده است.

 

گروه TUI که دفتر مرکزی آن در هانوفر قرار دارد، یکی از بزرگترین شرکت های گردشگری در جهان است که 60000 نفر را استخدام کرده و به 180 مقصد پرواز دارد.

 

آژانس هوانوردی سازمان ملل متحد در ماه فوریه اعلام کرد، ترافیک هوایی امسال در بیشتر مسیرها به سطح قبل از همه‌گیری می‌رسد، زیرا اکثر محدودیت‌های سفر مرتبط با همه‌گیری کووید-19 در سراسر جهان برداشته شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار