روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

نیکلسون: اتحادیه اروپا حضور دیپلماتیک خود را در کابل حفظ می‌کند

فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان در پایان سفر یک هفته‌ای به این کشور گفت اتحادیه اروپا حضور دیپلماتیک خود را در کابل حفظ می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان در پایان سفر یک هفته‌ای به این کشور گفت اتحادیه اروپا حضور دیپلماتیک خود را در کابل حفظ می‌کند.

توماس نیکلسون، فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان، روز گذشته در پایان سفر یک هفته‌ای خود به افغانستان، بیانیه‌ای منتشر و اعلام کرد در دیدار با شماری از مقام‌های طالبان، موضع صریح اتحادیه اروپا مبنی بر حمایت سیاسی و مادی نکردن از مقاومت مسلحانه افغانستان را تکرار کرده است.

توماس نیکلسون مدعی شد بخشی از مردم افغانستان این ادعای طالبان را که جنگ در این کشور پایان یافته است، تأیید می‌کنند و تقاضا دارند از این فرصت برای گفتگو و پایان تنش‌ها استفاده شود. فرستاده ویژه اتحادیه اروپا افزود که در نشست دوحه بر لزوم پایان منازعه و تشکیل دولت فراگیر در افغانستان هم تأکید شد و او نیز در ملاقات با سران طالبان این مسئله را تکرار کرده است.

توماس نیکلسون با اظهار خوش‌بینی درباره مبارزه طالبان با داعش، گفت که مقام‌های این گروه در ملاقات با او گفته‌اند که در مبارزه با داعش مصمم‌اند.

نماینده ویژه اتحادیه اروپا همچنین از بسته ماندن مدارس دخترانه و محرومیت زنان از تحصیل و اشتغال در افغانستان ابراز نگرانی کرد و گفت: «ممنوعیت کار زنان در دفاتر سازمان ملل چندین ماده از منشور ملل متحد را نقض می‌کند؛ سازمانی که مقام‌های حاکم می‌خواهند کرسی افغانستان در آنجا را تصاحب کنند».

توماس نیکلسون در مورد حضور دیپلماتیک اتحادیه اروپا در افغانستان گفت که شرکای بین‌المللی و شماری از افغان‌ها بر ادامه حضور دیپلماتیک اتحادیه اروپا در افغانستان تاکید می‌کنند. در بیانیه توماس نیکلسون آمده است: «از تمام افغان‌هایی که با آن‌ها صحبت کردیم و همچنین از طرف شرکای بین‌المللی، یک فراخوان قوی از اتحادیه اروپا شنیدیم که حضور دیپلماتیک خود را در افغانستان حفظ کند». نیکلسون افزوده است در ملاقات با مقام‌های طالبان از آنان شنیده است که طالبان نمی‌گذارند گروه‌های تروریستی از خاک افغانستان علیه دیگر کشورها استفاده کنند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار