مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

چه کسی به صندلی ریاست شورای شهر تهران می‌رسد؟

هاشمی گفت: برخی از اعضای شورای شهر در این جلسه گفتند می‌خواهیم کاندیدا شویم اما نگفتند که قصد کاندیدا شدن برای کدام سمت در شورای شهر را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی قرار است در هفته اول شهریور ماه انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران در سال سوم برگزار شد که اخبار غیر رسمی حکایت از تغییرات احتمالی در ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران دارد و احتمالاً مسجدجامعی جایگزین محسن هاشمی در هیئت رئیسه شود.


 حدود دو سال از فعالیت شورای شهر تهران در دوره جدید می‌گذرد و ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران در این دو سال تغییری نکرده است ( محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، زهرا نژاد بهرام و بهاره آروین از اعضای هیئت رئیسه شورای شهر تهران ، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران و ابراهیم امینی نایب رئیس شورای شهر تهران) فعالیت داشته‌اند.

 

در طی این دو سال برخی از اعضای شورای شهر تهران نسبت به اداره جلسات شورا انتقاداتی داشته‌اند و در برخی از مواقع این انتقادات تبدیل به درگیری لفظی و حتی ترک جلسه از سوی محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران شده است. برخی از اعضاء شورای شهر تهران که محسن هاشمی برخی از جلسات را جدی نمی‌گیرد و به شوخی مسائلی را مطرح می‌کند.

 

در همین زمینه محسن هاشمی درباره جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران با موضوع انتخابات شورایاری‌ها گفت: در این جلسه برخی از اعضای شورای شهر انتقاداتی به روش هیئت رئیسه کنونی داشتند؛ برخی معتقد بودند اگر قرار است هیئت رئیسه فعلی ابقا شود نباید روش مدیریت کنونی را داشته باشد.

 

هاشمی گفت: برخی از اعضای شورای شهر در این جلسه گفتند می‌خواهیم کاندیدا شویم اما نگفتند که قصد کاندیدا شدن برای کدام سمت در شورای شهر را دارند. در این جلسه قرار شد که قبل از انتخابات هیئت رئیسه جلسه هم‌اندیشی دیگری در دوم شهریور ماه داشته باشیم.

 

به گفته وی در جلسه هم‌اندیشی بحث بر این شد که به چه کسی باید رأی داد، رئیس،‌ نایب رئیس، سخنگو، خزانه‌دار و دو منشی چه کسانی خواهند شد، همچنین چگونه نحوه ورود اعضا به این انتخابات مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

 

رئیس شورای شهر تهران عنوان کرد:‌ برخی از اعضای شورای شهر معتقد بودند با توجه به اینکه شورای یکدستی هستیم فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس یا نایب رئیس باشد اما تعدادی دیگر مخالف بودند و گفتند این موضوع می‌تواند سبب اختلافات درون‌گروهی شود!

 

طبق اخبار غیر رسمی احتمال تغییرات در ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران در سال سوم فعالیت شورای پنجم تهران وجود دارد و این در حالی است که براساس شنیده‌ها احتمال حضور احمد مسجدجامعی در ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران وجود دارد ضمن اینکه احتمال دارد که زهرا نژادبهرام جایگزین علی اعطا سخنگوی فعلی شورای شهر تهران شود. در همین زمینه قرار است طی روزهای آینده و در تعطیلات تابستانی شورای شهر تهران در خصوص کاندیداهای احتمالی در انتخابات هیئت رئیسه جلساتی را با اعضای شورای شهر تهران داشته باشند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار