کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

فشار اتحادیه اروپا به آمریکا برای احیای دیپلماسی با ایران

روزنامه وال استریت ژورنال ادعا کرد که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، آمریکا را برای احیای دیپلماسی با ایران تحت فشار قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در خبری مدعی شد که اتحادیه اروپا با درنظر گرفتن پیشرفت‌های هسته‌ای ایران از کاخ سفید خواسته که احیای دیپلماسی با تهران را در برنامه‌ی سیاسی خود قرار دهد.

کشور‌های اروپایی که نگران پیشرفت ایران در زمینه غنی‌سازی اورانیوم هستند، دولت آمریکا را برای احیای دیپلماسی با ایران به منظور جلوگیری از بحران احتمالی در حوزه انژی هسته‌ای تحت فشار قرار داده‌اند.

این فشار‌ها پس از آن صورت گرفت که مذاکرات احیای برجام بعد از ۱۸ ماه به دلیل دخالت‌های رژیم صهیونیستی و اختلافات داخلی بین کنگره و دولت بایدن متوقف شد.

در گزارش این روزنامه گفته شده که آمریکا همچنان به دنبال یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای حل مشکل هسته‌ای با ایران است، ولی هنوز راهکاری برای برون رفت از این بحران ارائه نکرده و به همین دلیل اتحادیه اروپا از کاخ سفید خواسته است که هرچه سریع‌تر راه حل دیپلماتیک ارائه دهد.

وال استریت ژورنال تأکید کرده است که مقامات اروپایی نگران هستند که راهکار‌های مربوط به حل مسائل هسته‌ای ایران به بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ موکول شده باشد، ولی مقامات کاخ سفید این ادعا را رد کرده‌اند.

همچنین این رسانه آمریکایی عنوان کرده است که مقامات غربی راهکار «طرح توافق موقت» را به عنوان راه‌حل برون رفت از بحران هسته‌ای با ایران مدنظر دارند.

این در حالی است که گفته می‌شود ایران طرح توافق موقت را رد کرده است و این راهکار برای احیای دیپلماسی به نتیجه نخواهد رسید./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر