دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیدار نخست‌وزیر قطر با مقامات ارشد طالبان

نخست‌‌وزیر و وزیر امور خارجه‌ قطر در دیدار با نخست وزیر طالبان درباره تقویت روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی و بهداشتی و آموزش و کار زنان بحث و تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست‌‌وزیر و وزیر امور خارجه‌ قطر در رأس هیأتی به ولایت قندهار سفر کرده و با «محمد حسن آخوند»، نخست‌وزیر، امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه و برخی دیگر از مقام‌های ارشد طالبان دیدار کرد.

 

«ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی طالبان در رشته‌توییتی درباره این دیدار نوشت که این سفر روز (جمعه، ۲۲ اردیبهشت) انجام شده و در ترکیب هیأت قطری عبدالله الخیلفی، رییس اطلاعات این کشور نیز حضور دارد.

 

مجاهد افزود که در دیدار هیأت قطری با ملا محمد حسن آخوند و هیأت همراهش بر روی تقویت روابط دوجانبه، بالابردن سطح اعتماد بین افغانستان و قطر، همکاری‌های عملی در راستای آموزش، بهداشت و اقتصاد گفت‌وگو شده است.

 

منابع در ولایت قندهار اعلام کردند که آموزش دختران، کار زنان، کمک‌های بهداشتی و تحکیم روابط دوجانبه از محورهای مهم بحث دو طرف بوده‌اند.

 

مسئولان محلی طالبان در قندهار نیز گفتند که ملا محمد حسن آخوند از هیأت قطری به‌خاطر کمک‌ها و همکاری گذشته و حال دوحه با طالبان قدردانی کرده و بر ادامه‌ی همکاری‌های دوجانبه تأکید کرده است.

 

به‌گفته‌ مسئولان محلی طالبان، نخست‌وزیر قطر بر ادامه‌ کمک‌های بهداشتی، اقتصادی، آموزشی و سایر کمک‌های کشورش به افغانستان تأکید کرد.

 

پیش از نمایندگان برخی از کشورهای اروپایی نیز به ولایت قندهار که خواستگاه و محل سکونت طالبان دانسته می‌شود، سفر و با مقام‌های این گروه بر روی موضوع آموزش و کار زنان بحث و گفت‌وگو کرده بودند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار