درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

واشنگتن خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شد

واشنگتن خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شد سرانجام پس از چندین روز سکوت دولت آمریکا در قبال تجاوز جدید صهیونیست‌ها به نوار غزه، معاون وزیر خارجه آمریکا خواستار آتش‌بس‌ فوری در نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۸۲۸

«باراک راوید» خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست وبگاه «واللا»‌، امروز (شنبه، ۱۳ می) مدعی شد که «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا از «ران درمر» وزیر امور راهبردی و دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی خواسته است که برای دستیابی به آتش بس فوری به منظور بازگرداندن آرامش و جلوگیری از تشدید تنش تلاش کند.

 

این در حالی است که واشنگتن از زمان آغاز دور جدید تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این تجاوز را محکوم نکرده است و حتی در کنار دولت انگلیس از صدور بیانیه مطبوعاتی شورای امنیت در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه جلوگیری کرد.

 

آمریکا مدعی شد که صدور بیانیه مطبوعاتی در محکومیت رژیم اشغالگر، ممکن است به تلاش‌های دیپلماتیک مصر برای دستیابی به آتش‌بس آسیب برساند.

 

در همین خصوص، «گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد گفت: آمریکا و انگلیس مانع از صدور بیانیه شورای امنیت در محکومیت عملیات نظامی ارتش اسرائیل در نوار غزه شدند.

 

چین، امارات و فرانسه خواستار نشست اضطراری و غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تجاوز نظامی جدید رژیم صهیونیستی به نوار غزه شده بودند. این نشست در پشت درهای بسته برگزار شد اما آمریکا مانع صدور بیانیه علیه تجاوز صهیونیست‌ها شد.

 

بنا بر این گزارش، فرانسه و روسیه (اعضای دائم)، سوئیس، مالت، برزیل، ژاپن و امارات (اعضای موقت) از طرح پیشنهادی چین، فرانسه و امارات حمایت کردند، اما نماینده آمریکا با آن مخالفت کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار