سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

واکنش کاخ سفید به توافق آتش‌بس در غزه

واکنش کاخ سفید به توافق آتش‌بس در غزه کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای از توافق آتش‌بس بین گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی استقبال کرد و به تمجید از تلاش‌های دیپلماتیک مصر و قطر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۳۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به توافق آتش‌بس بین گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و در این باره بیانیه صادر کرد.

 

بعد از پنج روز درگیری همه جانبه بین گروه‌های مقاومت در غزه و صهیونیست‌ها، شامگاه شنبه (دیشب) آتش‌بس از ساعت ۲۲ به وقت محلی اجرایی شد. این توافق، شامل آتش‌بس کامل و توقف کشتار غیر نظامیان و انهدام منازل خواهد بود.

 

«کارین ژان ‌پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید با انتشار یک بیانیه به نمایندگی از جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا از توافق آتش بس استقبال کرد.

 

بنا بر گزارش‌ها، مصر که در مذاکرات برای آتش‌بس نقش میانجی را ایفا می‌کرد، شامگاه شنبه (دیشب) با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که طرفین فلسطینی و اسرائیلی با آتش‌بس موافقت کردند. قاهره همچنین طرفین را به اجرای توافق تشویق کرد و گفت که از طریق تماس با آنها، روند اجرای توافق را پیگیری خواهد کرد.

 

سخنگوی کاخ سفید در بیانیه خود که ساعتی بعد از آغاز آتش‌بس صادر شد، ضمن استقبال از این موضوع به قدردانی از تلاش‌های مصر و قطر پرداخت.

 

در بیانیه کارین ژان ‌پی‌یر آمده است: «ایالات متحده از اعلام امشب آتش بس میان اسرائیل و شبه نظامیان مستقر در غزه با میانجیگری دولت مصر پس از نزدیک به پنج روز درگیری استقبال می‌کند».

 

به گفته این مقام کاخ سفید، «مقام‌های ایالات متحده از نزدیک با شرکای منطقه‌ای برای دستیابی به نتیجه (این توافق آتش‌بس) در مورد خصومت‌ها جهت جلوگیری از تلفات بیشتر و بازگرداندن آرامش برای اسرائیلی‌ها و فلسطینیان همکاری کردند».

 

این مقام دفتر جو بایدن افزود: «ما از تلاش های دیپلماتیک حیاتی رئیس‌جمهور عبدالفتاح السیسی و مقامات ارشد مصری و همچنین امیر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی از قطر سپاسگزاریم».

 

روز گذشته در خبرها آمده بود که پاسخ راکتی و موشکی مقاومت فلسطین به تجاوزات رژیم صهیوینستی علیه نوار غزه، صدای «وندی شرمن» قائم مقام وزارت خارجه آمریکا را درآورده بود.

 

این مقام ارشد آمریکایی که نفر دوم وزارت خارجه آمریکا است، در رایزنی تلفنی با «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی ضمن محکوم کردن پاسخ راکتی و موشکی مقاومت فلسطین، خواستار «آتش بس فوری» شده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار