دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اعتراف عفو بین‌الملل به جنایات جنگی اسرائیل در غزه

سازمان عفو بین الملل دست آخر به سکوت خود در برابر جنایات مستمر رژیم صهیونیستی پایان داد و هرچند به شکلی کم رنگ اما اعتراف کرد، اشغالگران اوایل مه گذشته در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، یوروو نیوز در گزارشی اعلام کرد، سازمان عفو بین الملل امروز سه شنبه گفت: اسرائیل با تخریب غیر قانونی منازل فلسطینیان که اکثرا بدون هیچ نوع ضرورت نظامی انجام گرفت، در درگیری اخیر با نوار غزه در ماه مه گذشته، مرتکب جنایت مجازات دست جمعی خیر نظامیان شد.

 

این سازمان بین المللی با محکومیت این اقدام رژیم صهیونیستی آن را در سطح جنایات جنگی توصیف اما حاضر نشد، رژیم صهیونیستی را به عنوان شروع کننده این تجاوز معرفی کند.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: حملات اسرائیلی منجر به تخریب غیر قانونی منازل فلسطینیان شد که در بسیاری از موارد بدون هیچ دلیل و ضرورت نظامی انجام گرفته است و خود شکلی از اشکال مجازات دسته جمعی علیه غیر نظامیان محسوب می‌شود.

 

به اعتراف این سازمان بین المللی: اسرائیل حملات هوایی غیر مناسبی را انجام داد که منجر به کشته شدن غیر نظامیان و تخریب ساختمان‌های مسکونی در نوار غزه شد.

 

سازمان عفو بین المللی در همین راستا تاکید کرد: در شب اول حملات هوایی که روز 9 مه بود، بمب‌های دقیق و هدایت شونده اسرائیلی سه نفر از فرماندهان ارشد سرایا القدس را از پای در آورد اما در کنار آن ده غیر نظامی را هم کشته و 20 نفر دیگر از غیر نظامیان را زخمی کرد.

 

این بمب‌ها مناطقی مملو از جمعیت در شهر غزه را مورد هدف قرار دادند و در شرایطی این بمب‌ها اصابت کردند که خانواده‌ها در خانه‌های خود خوابیده بودند، امری که نشان می‌دهد، طراحان این عملیات تلفات گسترده‌ای که به غیر نظامیان وارد می‌شود را نادیده گرفتند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده