سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

پایان غیبت سوریه؛ لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب

پایان غیبت سوریه؛ لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب به دنبال موافقت وزرای خارجه کشورهای عربی با لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب، هیأت سوریه پس از سال‌ها غیبت، امروز (یکشنبه)، در نشست مقدماتی اتحادیه عرب حاضر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از سال‌ها غیبت در اتحادیه عرب، هیأت سوریه، امروز (یکشنبه)، در نشست‌های مقدماتی اجلاس سران اتحادیه عرب حاضر شد.

 

بنابر گزارش منابع سوری، نشست‌های مقدماتی شورای اقتصادی و اجتماعی اتحادیه عرب در سطح کارشناسان در شهر جده آغاز به کار کرده و «رانیا احمد» معاون وزیر اقتصاد و بازرگانی سوریه در آن حضور یافته است.

 

قرار است، فردا (دوشنبه)، «محمد سامر الخلیل» وزیر اقتصاد و بازرگانی سوریه در سلسله نشست‌های شورای اقتصادی و اجتماعی در سطح وزرا شرکت کند.

 

روز سه‌شنبه نیز نشست‌های مقدماتی در سطح نمایندگان دائم و مقامات ارشد کشورها آغاز خواهد شد تا برای دیدار وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب زمینه‌سازی شود. امسال قرار است عربستان سعودی ریاست اتحادیه عرب را از الجزایر -رئیس سال گذشته اجلاس اتحادیه عرب- تحویل بگیرد.

 

پیش‌بینی می‌شود که سران و پادشان کشورهای عربی برای شرکت در نشست اتحادیه عرب از روز پنجشنبه وارد عربستان شوند.

 

شاه سعودی، پیشتر، از رئیس جمهور سوریه برای شرکت در نشست اتحادیه عرب که قرار است روز ۲۹ اردیبهشت در شهر جده برگزار شود، دعوت کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار