سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

هشدار پوتین به ترامپ درباره «توسعه موشک‌های اتمی»

رئیس جمهور روسیه با هشدار به دونالد ترامپ، گفت که بهتر است برای اجتناب از بروز ناآرامی‌ها، گفت‌‌وگوهای جدید تسلیحاتی دوجانبه صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس جمهور روسیه عصر دوشنبه به وقت تهران از تمایل به انجام گفت‌وگوهای جدید تسلیحاتی با آمریکا، پس از خروج این کشور از معاهده منع موشک‌های کوتاه برد و میان برد اتمی خبر داد.

 

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این زمینه اظهار داشته که انجام گفت‌وگوهای جدید با آمریکا مانع از هرج و مرج خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا جمعه گذشته از خروج رسمی این کشور از معاهده «منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» موسوم به INF خبر داد. پامپئو در صفحه شخصی توییتر خود با تکرار ادعای عدم پایبندی روسیه به این معاهده، نوشت: «در تاریخ دوم فوریه 2019، ایالات متحده به روسیه 6 ماه فرصت داد تا به پایبندی به معاهده من موشک‌های هسته‌ای میان‌برد بازگردد. روسیه مخالفت کرد، پس این توافق امروز پایان می‌یابد.»

 

این در حالی است که وزارت خارجه روسیه نیز همان روز اعلام کرد خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد اشتباه بزرگی است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پوتین همچنین اظهار داشته که خروج آمریکا از معاهده موشک‌های کوتاه برد و میان برد وضعیت را بغرنج کرده و روسیه نمی‌تواند این مسئله را نادیده بگیرد.

خبرگزاری «رویترز» نیز در این زمینه گزارش کرد که پوتین هشدار داده در صورت توسعه موشک‌های کوتاه برد و میان برد از سوی آمریکا، مسکو نیز مجبور به انجام چنین کاری خواهد شد.

 

به گزارش رویترز، پوتین در سخنان دوشنبه خود واشنگتن را مقصر موارد پیش آمده در زمینه معاهده موشک‌های کوتاه برد و میان برد اتمی برشمرد.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌ بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد. واشنگتن اما بارها روسیه را به نقض این معاهده متهم کرده، اما روسیه تمامی اتهامات را رد می‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار