رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

نقض آتش بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی

نقض آتش بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی توپخانه رژیم صهیونیستی با نقض آتش بس، شمال نوار غزه را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر  از رسانه های فلسطینی، رژیم صهیونیستی با آتش توپخانه یک مرکز دیدبانی مقاومت در شمال شهرک «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه را هدف قرار داد.

منابع عبری‌زبان روز یکشنبه از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرک «عسقلان» در اثر سقوط یک راکت به منطقه‌ای باز خبر دادند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این راکت بدون رهگیری در یک منطقه باز در شهرک عسقلان فرود آمده است.

در همین حال، شبکه الجزیره به نقل از یک منبع وابسته به اتاق مشترک مقاومت فلسطین گزارش داد که راکت از غزه بر اثر نقص فنی شلیک شد و مقاومت به آتش بس پایبند است.

رژیم صهیونیستی دقایق اولیه بامداد امروز آتش‌بس حاصل شده میان خود و گروه‌های مقاومت فلسطین را نقض کرده بود.

منابع فلسطینی بامداد یکشنبه اعلام کردند که صدای چندین انفجار در مناطق مختلفی از نوار غزه شنیده شده است.

آتش بس میان گروه‌های مقاومت فلسطین و صهیونیست‌ها پس از پنج روز تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی، ازدیشب راس ساعت ۲۲ وارد مرحله اجرا شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار