فواید خوردن شام در ساعت ۷ عصر-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

فواید خوردن شام در ساعت ۷ عصر

تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن شام در ساعت ۷ عصر ممکن است کمک کند عمری طولانی‌تر داشته باشید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همانطور که پیش‌تر می‌دانستید عوامل مرتبط با سبک زندگی مانند میزان ورزش روزانه و همچنین مدت خواب شبانه بر سلامت شما تاثیر می‌گذارند و حتی ممکن است بر طول عمر شما تاثیرگذار باشند.

بر اساس مطالعه‌ای تازه که نتیجه آن در مجله Frontiers in Nutrition منتشر شده اکنون شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند کسانی که شام را زودتر صرف می‌کنند ممکن است برای مدت زمانی طولانی‌تر زندگی کنند.

این پژوهش بر روی جمعیت لاکوئیلا استانی در منطقه آبروزو در ایتالیا صورت گرفته است. این منطقه دارای جمعیت بالایی از افراد مسن (بین ۹۰ تا ۹۹ ساله) و افراد ۱۰۰ ساله است. در این پژوهش ۶۸ فرد ۹۰ ساله تا صد ساله مورد بررسی قرار گرفته‌اند. پژوهشگران دریافتند که آنان زودتر از سایرین معمولا در حدود ساعت ۷:۱۵ عصر هر شب شام خورده‌اند.

پس از کاوش در یافته‌های پژوهشگران آنان همچنین خاطرنشان کردند که این گروه از رژیم غذایی حاوی کالری فشرده‌ای پیروی می‌کردند (آنان از زمان شام تا ناهار روز بعد به مدت ۱۷.۵ ساعت کالری کمی دریافت می‌کردند).

به طور کلی پاسخ دهندگان در نظرسنجی مقادیر زیادی غلات، سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات مصرف می‌کردند. در مقابل، آنان مقادیر کم گوشت، گوشت فرآوری شده و تخم مرغ و مقدار کمی شیرینی مصرف می‌کردند. آن‌ها همچنین فعالیت بدنی خود را با کار در زمین‌هایشان ادامه داده بودند.

پژوهشگران این بررسی افزوده‌اند: «نتایج ما اهمیت کاهش روزانه محدودیت کالری، ممانعت از استرس پس از غذای شبانه و بهینه‌سازی پاسخ متابولیک مرتبط با مصرف زیاد غذا‌های گیاهی و فعالیت بدنی برای طول عمر صد ساله‌های آبروزو را تایید می‌کند.» / دنیای اقتصاد

ارسال نظر
آخرین اخبار