ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

رایج‌ترین خوردنی‌های آلرژی‌زا کدامند؟

طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، هشت خوردنی باعث بیشترین واکنش‌های آلرژیک در افراد می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر شایع‌ترین آلرژی‌های غذایی شامل آلرژی به مواد خوراکی زیر است:

مواد غذایی مانند شیر، تخم مرغ، بادام زمینی، آجیل درختی، گندم آلرژی زا بوده به طوریکه حتی مقادیر کمی از این آلرژن‌ها (مواد آلرژی‌زا) می‌تواند باعث واکنش آلرژیک در افرادی شود که به آن‌ها حساسیت دارند.

بررسی ها نشان می دهد که افرادی که سابقه خانوادگی آلرژی دارند، نوزادان و کودکان خردسال بیش از بزرگسالان در معرض خطر ابتلا به آلرژی غذایی هستند و قرار گرفتن در معرض آلاینده ها، برخی دارو‌ها یا سایر عوامل محیطی می‌تواند آلرژی غذایی را تشدید کند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار