دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رایج‌ترین خوردنی‌های آلرژی‌زا کدامند؟

طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، هشت خوردنی باعث بیشترین واکنش‌های آلرژیک در افراد می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر شایع‌ترین آلرژی‌های غذایی شامل آلرژی به مواد خوراکی زیر است:

مواد غذایی مانند شیر، تخم مرغ، بادام زمینی، آجیل درختی، گندم آلرژی زا بوده به طوریکه حتی مقادیر کمی از این آلرژن‌ها (مواد آلرژی‌زا) می‌تواند باعث واکنش آلرژیک در افرادی شود که به آن‌ها حساسیت دارند.

بررسی ها نشان می دهد که افرادی که سابقه خانوادگی آلرژی دارند، نوزادان و کودکان خردسال بیش از بزرگسالان در معرض خطر ابتلا به آلرژی غذایی هستند و قرار گرفتن در معرض آلاینده ها، برخی دارو‌ها یا سایر عوامل محیطی می‌تواند آلرژی غذایی را تشدید کند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر