به گزارش راهبرد معاصر شایعترین آلرژیهای غذایی شامل آلرژی به مواد خوراکی زیر است:
مواد غذایی مانند شیر، تخم مرغ، بادام زمینی، آجیل درختی، گندم آلرژی زا بوده به طوریکه حتی مقادیر کمی از این آلرژنها (مواد آلرژیزا) میتواند باعث واکنش آلرژیک در افرادی شود که به آنها حساسیت دارند.
بررسی ها نشان می دهد که افرادی که سابقه خانوادگی آلرژی دارند، نوزادان و کودکان خردسال بیش از بزرگسالان در معرض خطر ابتلا به آلرژی غذایی هستند و قرار گرفتن در معرض آلاینده ها، برخی داروها یا سایر عوامل محیطی میتواند آلرژی غذایی را تشدید کند./باشگاه خبرنگاران جوان