به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت انواع مرغ در بیست و پنجم اردیبهشت ۱۴۰۲ به شرح زیر است:/ تحلیل بازار
نوع مرغ |
قیمت(تومان) |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق |
۹۸,۵۰۰ |
مغز ران بدون پوست بدون استخوان |
۱۱۰,۵۰۰ |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق |
۱۰۵,۰۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال |
۱۱۲,۴۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو |
۱۱۸,۵۰۰ |
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال |
۹۸,۰۰۰ |
بال کبابی ساده – بدون نوک بال |
۷۷,۰۰۰ |
بازوی کبابی ساده |
۵۴,۵۰۰ |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده |
۶۹,۰۰۰ |
فیله مرغ |
۱۳۸,۷۰۰ |
گردن مرغ بدون پوست |
۴۰,۰۰۰ |
شنیتسل بدون آرد |
۱۴۰,۲۰۰ |
جوجه چینی |
– |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده |
۱۴۲,۲۰۰ |
جوجه کباب بااستخوان ساده |
– |
پا چینی ۱۰ عددی مرغ |
– |
مرغ کنتاکی |
– |
دل مرغ پاک کرده |
۲۹,۰۰۰ |
جگر مرغ |
۱۹,۰۰۰ |
سنگدان مرغ |
۱۹,۰۰۰ |
پای مرغ |
۱۷,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی |
۱۲۰,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی |
۷۸,۰۰۰ |
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی) |
۱۰۱,۰۰۰ |
مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) |
– |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی) |
۷۲,۵۰۰ |
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی |
– |
تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی |
۵۸,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی |
۴۸,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی |
۲۹,۹۰۰ |
تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی |
۲۲,۹۰۰ |