دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انتقاد از سرمایه‌گذاری مایکروسافت در شرکت جاسوسی صهیونیستی

اقدام شرکت مایکروسافت در سرمایه‌گذاری در یک شرکت تشخیص چهره صهیونیستی، انتقاد فعالان حقوق بشری را برانگیخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروه‌های حقوق بشری از اقدام شرکت مایکروسافت آمریکا در سرمایه‌گذاری در یک شرکت تولید نرم افزاز شناسایی چهره که از آن برای جاسوسی از فلسطینیان ساکن در کرانه‌باختری اشغالی استفاده می‌شود، ‌انتقاد کردند.

 

شرکت مایکروسافت در ماه ژوئن اعلام کرد که در شرکت اسرائیلی «AnyVision» ‌ مبلغ 74 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است. نرم افزاری که این شرکت تولید می‌کند فناوری شناسایی چهره بوده که توسط نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی استفاده می‌شود. سرمایه‌گذارانی از آمریکا و اروپا نیز در تامین مالی این شرکت مشارکت کرده‌اند.

 

هاآرتص در اواسط جولای گزارشی منتشر و طی آن اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از فناوری AnyVision در نقاط ایست و بازرسی خود استفاده می‌کند.

 

«عاموس توح» محقق برجسته در زمینه هوش مصنوعی در سازمان دیده‌بان حقوق بشر به مجله آمریکایی فوریس گفت که استفاده از چنین فناوری با یک پیش زمینه سیاسی می‌تواند مشکل‌ساز شود.

وی اضافه کرد:‌ «من معتقدم که برای مایکروسافت ضروری است که واقعا ببیند با سرمایه‌گذاری در شرکتی که به فراهم کردن فناوری برای یک قدرت اشغالگر می‌پردازد، چه خطراتی را برای حقوق بشر ایجاد می‌کند.»

 

 

 

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا نیز اقدام مایکروسافت در سرمایه‌گذاری در این شرکت اسرائیلی را محکوم کرد.

 

بر اساس گزارش نشریه فوربس آمریکا،‌ شرکت AnyVision با سازمان جاسوسی و ارتش رژیم صهیونیستی ارتباط دارد و «امیر کاین» مدیر سابق دپارتمان امور ارتش وزارت امنیت رژیم صهیونیستی، رئیس این شرکت است.

 

رژیم صهیونیستی از سال 1967 اراضی فلسطینیان از کرانه‌باختری و شرق قدس را به اشغال خود در آورده است.

 

همچنین این رژیم در راستای پیشبرد طرح‌های خود در سرزمین‌های فلسطینی، از ابداع شیوه‌های مختلف و سوءاستفاده از شرایط سخت انسانی ساکنان نوار غزه برای جذب برخی از آنها در دستگاه‌های جاسوسی دست برنمی‌دارد و همچنان به تلاش‌های خود برای جمع‌آوری اطلاعات درباره فعالیت‌های مقاومت ادامه می‌دهد.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر