رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

واکنش مسکو به اقدام سیا برای جذب جاسوس در روسیه

سخنگوی کرملین در اظهارنظر درباره ویدئوی تبلیغاتی سیا در رسانه‌های اجتماعی برای جذب جاسوس در روسیه، گفت سرویس‌های ویژه این کشور به شکل لازم این فضا را تحت نظر دارند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین سه‌شنبه در اظهارنظر درباره ویدئوی تبلیغاتی سیا به زبان روسی در رسانه‌های اجتماعی که روس‌ها را به جاسوسی به نفع آمریکا تشویق می‌کند، گفت سرویس‌های ویژه روسیه فعالیت‌های اطلاعاتی غرب را رصد و پیگیری می‌کنند.

 

سیا در جدیدترین اقدام ضدروسی خود، در یک ویدئوی تبلیغاتی که در کانال تلگرامی تازه ایجاد شده خود با این هدف، منتشر کرده اعلام کرد به ویژه به دنبال جمع‌آوری اطلاعات درباره اقتصاد روسیه یا مقامات ارشد این کشور است.

 

به گزارش رویترز، پسکوف در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت به این موضوع توجه نکرده اما اطمینان دارد سرویس‌های ویژه روسیه به شکل لازم این فضا را تحت‌نظر دارند.

 

وی افزود: همه ما به خوبی می‌دانیم سیا و سایر سرویس‌های اطلاعاتی غربی فعالیت خود را در خاک کشورمان کاهش نمی‌دهند.

 

مقامات سیا در گفت‌وگو با خبرنگاران سی‌ان‌ان تایید کردند انتظار دارند محتوا و ویدئوهای آن‌ها در تلگرام به ترغیب روس‌ها برای ارائه اطلاعاتی که آمریکا نیاز دارد، کمک کند.

 

پیش‌تر در ماه مارس هم روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» گزارش داد سیا در تلاش برای استخدام کارکنان سفارت روسیه در واشنگتن تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی را به تلفن‌های هوشمند فعال در سفارت روسیه یا مکان‌های مجاور آن ارسال می‌کند.

 

ویدئوی به اشتراک گذاشته‌شده با دستورالعمل‌هایی درباره چگونگی ارتباط با سیا به صورت ناشناس و ایمن به پایان می‌رسد. ویدئوی مذکور بعد از تلگرام در سایر رسانه‌های اجتماعی سیا مثل یوتیوب، توییتر، اینستاگرام و فیس‌بوک به اشتراک گذاشته شده است.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه سی‌ان‌ان، «مقام‌های اطلاعاتی آمریکا معتقدند فرصتی بی‌سابقه برای متقاعد کردن روس‌های ناراضی از جنگ اوکراین و زندگی در روسیه برای به اشتراک گذاشتن اسرارشان ایجاد شده و با به اشتراک گذاشتن ویدئوی استخدام که سینمایی و ماهرانه تولید شده، تلاش در این زمینه را آغاز کردند»./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار