عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ورود غیرقانونی شخص ناشناس به خانه مقام ارشد آمریکایی

مقام‌های آمریکایی در حال بررسی ورود غیرقانونی یک مرد ناشناس به خانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ماه آوریل و خبردار نشدن محافظان او هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرویس مخفی آمریکا بامداد چهارشنبه اعلام کرد که در حال بررسی ورود غیرقانونی یک مرد ناشناس به خانه «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ماه آوریل است.

 

منابع مطلع می‌گویند در ساعت ۳ صبح یکی از روزهای ماه آوریل، یک مرد ناشناس به‌صورت غیرقانونی وارد خانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید شد که سالیوان با او روبه‌رو شده و وی را مجبور به ترک خانه کرد.

 

سه مقام دولتی آمریکا به روزنامه «واشنگتن پست» گفت که شخص ناشناس حدود دو هفته قبل و بدون اینکه توسط مأموران محافظ سالیوان شناسایی شود، قدم‌زنان وارد خانه او شده است.

 

به گفته یکی از این منابع مطلع، هیچ نشانه‌ای از ورود شخص مذکور به خانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با توسل به زور یا مخفیانه وجود نداشته و این در حالی است که مأموران سرویس مخفی آمریکا به‌صورت شبانه‌روزی از سالیوان محافظت می‌کنند.

 

واشنگتن‌پست در این گزارش نوشت: «با این حال، ماموران مستقر در خارج از خانه [سالیوان] از ورود یک مزاحم به داخل این ساختمان واقع در محله وست اِند واشنگتن، بی‌خبر بودند تا اینکه مرد آنجا را ترک کرد و سالیوان برای هشدار به ماموران از خانه خارج شد».

 

به گفته افرادی که در جریان جزئیات این حادثه قرار گرفته‌اند، به نظر می‌رسد که شخص مزاحم مست و گیج بوده است و هیچ مدرکی وجود ندارد که او سالیوان را می‌شناخته یا به دنبال آسیب رساندن به او بوده است.

 

سرویس مخفی آمریکا نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که تحقیقاتی را در مورد این حادثه و نحوه دسترسی شخص ناشناس به خانه سالیوان آغاز کرده و این حادثه امنیتی را یک موضوع نگران‌کننده می‌داند.

 

«آنتونی گوگلیلمی» سخنگوی سرویس مخفی آمریکا نیز خبر داد که اقدامات احتیاطی امنیتی بیشتری را برای سالیوان و اطراف خانه‌اش به کار گرفته است تا این تحقیقات تکمیل شود.

 

به نوشته واشنگتن‌پست، کاخ سفید هنوز از اظهار نظر درباره این حادثه امنیتی خودداری می‌کند./ فارس

ارسال نظر