فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

وحشت جهانی با بحرانی شدن بدهی آمریکا

وزیر خزانه‌داری آمریکا هشدار داد که کنگره باید سقف بدهی این کشور را بالا ببرد، در غیر این صورت شاهد وحشت جهانی خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۵۸

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از راشاتودی، ژانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا، هشدار داد که شکست در بالا بردن سقف بدهی آمریکا تبعات بسیار جدی برای این کشور و اقتصاد جهانی خواهد داشت.

وی طی سخنانی در جمع جامعه بانکداران مستقل آمریکا گفت که زمان کنگره برای بالا بردن سقف بدهی 31.4 تریلیون دلاری این کشور در حال تمام شدن است.

مذاکرات جو بایدن، رئیس‌ جمهور آمریکا و رهبران مجلس نمایندگان این کشور که اکثریت آنها را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند، برای بالا بردن سقف بدهی مدت‌هاست که به بن‌بست رسیده و وزارت خزانه‌داری آمریکا بارها هشدار داده که از یک ژوئن بدهی‌ آمریکا به سقف خود خواهد رسید و دولت فدرال دیگر امکان عمل به تعهدات مالی و پرداخت هزینه‌هایش را نخواهد داشت.

یلن گفت: هر روزی که کنگره سقف بدهی را بالا نبرد، ما با افزایش هزینه‌های اقتصادی مواجه هستیم که می‌تواند رشد اقتصادی آمریکا را پایین بیاورد. حیاتی است که کنگره هرچه زودتر دست به اقدام بزند؛ چراکه نکول آمریکا در بدهی‌های عمومی‌اش به یک فاجعه اقتصادی و مالی منجر خواهد شد.

به گفته این مقام ارشد آمریکایی؛ عدم افزایش سقف بدهی به یک طوفان بی‌سابقه مالی و اقتصادی منجر می‌شود و روند بهبود اوضاع اقتصادی در این کشور را متوقف می‌کند.

یلن گفت: این مسئله به از دست رفتن درآمد، بروز رکود در اقتصاد آمریکا و آسیب دیدن اقتصادی جهانی منجر خواهد شد. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده