فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟

فروش 26 میلیون بشکه دیگر از ذخایر راهبردی نفت آمریکا

فروش 26 میلیون بشکه دیگر از ذخایر راهبردی نفت آمریکا دولت آمریکا اعلام کرد، 26 میلیون بشکه نفت خام از محل ذخایر راهبردی نفت این کشور خواهد فروخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دولت بایدن اعلام کرد، 26 میلیون بشکه نفت خام از محل ذخایر راهبردی نفت آمریکا خواهد فروخت.

 

این فروش در سال‌های گذشته به تصویب کنگره آمریکا رسیده است. این اقدام ذخایر را به 372 میلیون بشکه که کمترین میزان از سال 1983 است، خواهد رساند.

 

وزارت انرژی آمریکا در نظر داشت، پس از آنکه دولت جو بایدن در سال گذشته دستور آزادسازی رقم بی سابقه 180 میلیون بشکه از ذخایر نفت را داد، فروش در سال 2023 را لغو کند، اما این امر مستلزم آن است که کنگره آن را تصویب کند.

 

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد، مزایده‌های نفتی در 28 فوریه اعلام می شوند و نفت فروخته شده در فاصله یک آوریل تا 30 ژوئن ارسال خواهد شد.

 

دولت بایدن برای مقابله با افزایش قیمت سوخت که ناشی از جنگ اوکراین بود، 180 میلیون بشکه نفت در محل این ذخایر به فروش رساند.

 

این وزارتخانه اعلام کرد، در حال اجرای یک راهبرد سه مرحله ای برای دوباره پر کردن این ذخایر در بلندمدت است. این راهبرد شامل خرید مجدد با درآمد حاصل از فروش های اضطراری، بازگشت بیش از 25 میلیون بشکه نفت از مبادلات قبلی و همکاری با کنگره برای جلوگیری از «فروش غیر ضروری غیرمرتبط با اختلال در عرضه» است.

 

به گفته منابع آمریکایی، تحویل نخستین محموله نفت به ذخایر راهبردی، پس از فروش بی‌سابقه این ذخایر، احتمالا تا پایان سال مالی 2023 آغاز نخواهد شد. سال مالی 2023 در ماه سپتامبر به پایان می رسد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار