اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

رونمایی دستاورد‌های جدید نیروی هوایی ارتش به زودی

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: با تکیه بر توان خودی و اتکا به صنعت داخلی، در ساخت هواپیما‌های با‌سرنشین و بدون سرنشین، پیشرفت‌های خوبی کسب کرده‌ایم که بزودی تعدادی دیگر از آن‌ها رونمایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز با حضور در پایگاه هوایی شهید حسینی بیرجند، ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف، توان عملیاتی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع فرماندهان و مسئولان این پایگاه، گفت: با تکیه بر توان خودی و اتکا به صنعت داخلی، در ساخت هواپیما‌های با‌سرنشین و بدون‌سرنشین، پیشرفت‌های خوبی کسب کرده‌ایم که به زودی تعدادی دیگر از آن رونمایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه تیزپروازان نیروی هوایی تا آخرین قطره خون آماده دفاع از آسمان ایران اسلامی هستند، افزود: ما وظیفه داریم امنیت منطقه را برقرار کنیم و سربازان مقام معظم رهبری در نیروی هوایی پای کارند و با تمام وجود از آسمان ایران دفاع می‌کنند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن، گفت: یکی از اهداف مهم دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، تغییر و جابه‌جایی حق و باطل و تبدیل ارزش‌ها به ضد ارزش با استفاده از جهل و ناآگاهی افراد است.

وی در ادامه با اشاره به در دسترس بودن فضای مجازی برای همگان، گفت: فضای مجازی هم یک تهدید و هم یک فرصت به حساب می‌آید، لذا انسان هنرمند کسی است که این تهدیدات را به فرصت تبدیل کند و در راه روشنگری و بیان حقایق برای دیگران به خصوص نسل جوانی که در اختیار داریم، کوشا باشد.

امیر واحدی، آلوده شدن افراد به آسیب‌های اخلاقی، اجتماعی و امنیتی را از جمله تهدیدات فضای مجازی دانست و تأکید کرد: در این خصوص باید با جوانان صحبت و گفت‌وگو کرد تا مراقب دام شیاطین در این حوزه باشند، زیرا این آسیب‌ها دامن خانواده‌ها را هم می‌گیرد که عمده ضربه‌های آن ناشی از عدم آگاهی است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه از قسمت‌های مختلف پایگاه، از جمله بهداری، قرارگاه سربازی، آشیانه، آلرت خلبانان و... بازدید به عمل آورد./ فارس

ارسال نظر