پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

امیررحیم‌زاده: رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ امشب آغاز می‌شود

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور از برگزاری مرحله عملیاتی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ در منطقه عمومی شمال غرب، غرب و مرکز کشور از امشب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ قادر رحیم زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: با توکل بر خداوند بزرگ، بر اساس طرح‌ریزی‌‎های انجام گرفته، مرحله نهایی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 1401، در حدود دو سوم از آسمان کشور عزیزمان ، یعنی در گستره‎ای بیش از یک میلیون کیلومترمربع از امشب آغاز می‌شود.

 

وی ادامه داد: یگان‌های پهپادی و پدافند هوایی نیروی پدافند هوایی ارتش، یگان‌های پدافند هوایی و هواپیماهای بدون سرنشین نیروی هوافضای سپاه، یگان‌های پدافند هوایی و هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش و نزدیک به دو هزار پست دیده‌بانی از کلیه نیروهای ارتش، سپاه و فراجا، در یک سازماندهی منظم تحت فرماندهی عملیاتی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) کشور و تحت کنترل عملیاتی مراکز فرماندهی و کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی، با آمادگی کامل در این رزمایش شرکت می‎کنند.

 

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور تصریح کرد: در رزمایش امسال، منطقه عمومی رزمایش، شبیه سازی نبوده و کلیه یگان‎ها با صدها سامانه‎ مختلف پدافندی که تأمین امنیت فضای کشور را در حال حاضر برعهده دارند، در سازمان رزم رزمایش قرار گرفته‌اند.

 

امیر سرتیپ رحیم زاده افزود: با برنامه ریزی دقیق انجام گرفته، بیش از یک صد فروند هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین، مطابق و متناسب با تهدیدات برآورد شده، با فرماندهی عملیاتی نیروی هوایی ارتش، در سمت‎ها و لایه‎های ارتفاعی مختلف، در محیط جنگ الکترونیک و عموماً در شب هنگام، مراکز حساس موجود در منطقه عمومی رزمایش، از جمله مراکز هسته‌ای، نیروگاه‌ها، مراکز نظامی و اقتصادی را مورد حمله قرار می‌دهند و عملکرد نیروهای حمله‌ور و یگان‌های پدافند هوایی، با دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به استفاده گسترده از سامانه‌های بومی در این رزمایش، افزود: اکثر قریب به اتفاق سامانه‌های گسترش داده شده که در رزمایش شرکت می‌کنند بومی بوده و توسط متخصصین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مراکز تحقیقاتی و جهاد خودکفایی نیروهای ارتش و سپاه با استفاده از مراکز دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان، تولید و در سازمان رزم نیروهای پدافند هوایی کشور قرار گرفته‌اند.

 

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور خاطرنشان کرد: در رزمایش امسال برای اولین بار، فقط گوشه‎ای از عملکرد لایه پنهان پدافند هوایی، که برای جلوگیری از کشف و شناسایی محل استقرار، در آشیانه‎ها و تونل‌های زیرزمینی مستقر شده و در زمان نیاز، از محل‌های خود خارج و پس از انجام عملیات مجدداً در کوتاه‎ترین زمان به محل‌های پنهان خود جابجا می‌شوند، به نمایش در خواهد آمد.

 

امیر سرتیپ رحیم زاده ادامه داد: هرچند رزمایش پدافند هوایی مانند سایر رزمایش‌های نیروهای مسلح، برابر برنامه تدوین شده، همه ساله انجام می‎شود ، ولی رزمایش امسال با این وسعت و با این حجم از سامانه‎های پدافند هوایی آشکار و پنهان، با هدف نشان دادن آمادگی کامل فرزندان مؤمن، انقلابی، پرتلاش و غیرتمند این ملت شریف در یگان‎های پدافند هوایی برای تأمین امنیت فضای کشور و مقابله با تهدیدات متصور و برای جلوگیری از اشتباهات محاسباتی دشمن انجام می‌پذیرد.

 

وی تاکید کرد: کلیه مراحل این رزمایش، توسط کارشناسان متخصص و مجرب مورد داوری و ارزیابی دقیق قرار می‎گیرد و انشاءالله، پس از اتمام رزمایش، نتایج حاصله به سمع و نظر ملت عزیز ایران اسلامی خواهد رسید./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار