اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بازدید سردار قاآنی از نمایشگاه کتاب و رونمایی از یک کتاب

سردار اسماعیل قاآنی با حضور در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از کتاب خاتون و قوماندان رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 18
کد خبر: ۱۸۴۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، بعدازظهر امروز (پنج شنبه)سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه‌های مختلف سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.

وی در ادامه این بازدید همچنین از کتاب خاتون و قوماندان نوشته مریم قربان زاده رونمایی کرد.

بازدید سردار قاآنی از نمایشگاه کتاب و رونمایی از یک کتاب

 

این کتاب توسط انتشارات ستاره‌ها وابسته به کنگره سرداران شهید استان خراسان منتشر شده است که مقام معظم رهبری نیز آن را تقریظ کرده‌اند.

همچنین موضوع این کتاب روایت زندگی ام‌ البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی معروف به ابوحامد، فرمانده لشکر فاطمیون است.

علیرضا توسلی معروف به ابوحامد ۱ مهر ۱۳۴۱ در افغانستان به دنیا آمد و ۹ اسفند ۱۳۹۳ در سوریه، شهر درعا شهید شد. او فرمانده و بنیانگذار لشکر فاطمیون بود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار