چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کره شمالی: ممکن است راه جدیدی انتخاب کنیم

کره شمالی پس از پرتاب جدید موشکی خود اعلام کرد در صورت ادامه اقدامات آمریکا و کره جنوبی ممکن است راه جدید را در پیش گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از سخنگویان وزارت خارجه کره شمالی لحظاتی پس از آزمایش جدید موشکی که احتمال می‌رود از نوع بالستیک کوتاه‌-برد بوده است با اشاره به برگزاری مانور مشترک کره جنوبی-آمریکا این اقدام را نقض توافقات صورت گرفته توصیف کرد و هشدار داد در صورت تدام این اقدامات پیونگ یانگ احتمالا "راه جدیدی" را برمی‌گزیند.

 

این مقام کره شمالی ادامه داده است: با اینکه مقامات آمریکا و کره جنوبی در حال به کار بستن انواع حقه‌ها برای توجیه مانور نظامی مشترک هستند، ماهیت تجاوزکارانه آن را نمی‌توان با هیچ روشی کتمان یا لاپوشانی کرد.

 

آمریکا و کره جنوبی از دیروز دوشنبه مانور نظامی مشترک خود را علی رغم اخطارهای کره شمالی آغاز کرده اند.

 

کره شمالی هشدار داده مانور فوق نقض مجموعه توافقاتی است که سئول و واشنگتن با پیونگ یانگ امضا کرده اند و تاکید کرده در صورتی که اخطارهای کره شمالی نادیده گرفته شود آنها هزینه این اقدام خود را خواهند پرداخت.

 

کره شمالی از دو هفته گذشته تا کنون اقدام به انجام چهار آزمایش موشکی در واکنش به مانور مشترک آمریکا-کره جنوبی کرده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار