المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

آمریکا ۲ شرکت ایرانی را تحریم کرد

آمریکا ۲ شرکت ایرانی را تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه اعلام کرد اسامی چندین شرکت را به دلیل ارتباط با روسیه در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود نام ۲ شرکت ایرانی را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

 

شرکت نسیم بهار کیش و شرکت خطوط کشی‌رانی دریای خزر دو شرکت ایرانی هستند که با فرمان اجرایی شماره ۱۴۰۲۴ برای تحریم روسیه در فهرست قرار گرفته‌اند.

 

تحریم این دو شرکت بخشی از تحریم‌های گسترده‌ای است که آمریکا امروز جمعه علیه ۳۰۰ شرکت و فرد معرفی کرده است. واشنگن مدعی شده هدف این تحریم‌ها جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها و فرار از تحریم‌ها توسط روسیه است.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار