عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

آشتی ماکرون و نخست وزیر ایتالیا در هیروشیمای ژاپن

آشتی ماکرون و نخست وزیر ایتالیا در هیروشیمای ژاپن جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا و امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در پی بروز تنش میان رم و پاریس برای بهبود روابط دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این دیدار شنبه در حاشیه اجلاس سران گروه هفت در هیروشیمای ژاپن برگزار شد و ملونی از آن ابراز رضایت کرد.

نخست وزیر ایتالیا با بیان اینکه «ما دو کشور مواضع نزدیکی در بسیاری از موضوعات داریم» گفت: این دیدار مانند سایر ملاقات‌های قبلی، خوب پیش رفت.

رویترز به نقل از یک مقام فرانسوی که نامش فاش نشده است، درباره دیدار ۴۵ دقیقه‌ای ملونی و مکرون گفت که دو طرف در خصوص اوکراین، مهاجران و تونس صحبت کردند.

وی افزود: موضوعات گسترده‌ای مطرح شد که این امر بیانگر نزدیک بودن دیدگاه‌های دو طرف در مسائل مهم از جمله اوکراین و تونس است.

بر اساس گزارش رویترز، دو طرف تاکید کردند که تونس برای کمک به مهار موج مهاجران از آفریقا به اروپا، به کمک مالی نیاز دارد.

تنش در روابط پاریس و رم پس از آن شروع شد که مقام‌های فرانسوی از مدیریت ایتالیا در مساله مهاجران انتقاد کردند.

ژرار دارمانن وزیر کشور فرانسه اوایل ماه می گفت که دولت راستگرای ملونی قادر به حل مساله مهاجران نیست و وعده او به رای‌دهندگان برای حل این موضوع، دروغ بود.

آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا در واکنش به این اظهارات سفر خود را به پاریس لغو کرد و خواستار عذرخواهی پاریس شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار