اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟ این زن ریاضیدان تاریخ را تغییر داد + عکس هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها

وقوع ٥١ درصد از تصادفات عابرین پیاده در بزرگراه‌ها

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران گفت: یکی از علت‌های تصادفات در بزرگراه‌ها حضور ناگهانی معتادین متجاهر در سطح، کناره‌ها و رفیوژ وسط بزرگراه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ رابعه جوانبخت  اظهار کرد: ٥١ درصد از تصادفات عابرین پیاده در بزرگراه‌ها صورت می‌گیرد.

سرهنگ جوانبخت افزود: دقیقا در جایی که رانندگان احتمال حضور عابر پیاده را نمی‌دهند. ناگهان یک عابر پیاده از رفیوژ وسط به میان راه و بزرگراه آمده و یا می‌دود را می‌بینند و دیگر چاره‌ای جز برخورد ندارند.

وی گفت: تصادفات یک پدیده اجتماعی است و وقتی ما لایه‌های آنرا بررسی می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که بعضی وقت‌ها یک اتفاقی می‌افتد که علت اصلی آن سهل انگاری است.

سرهنگ جوانبخت گفت: یکی از علت‌های تصادفات در بزرگراه‌ها حضور ناگهانی معتادین متجاهر در سطح، کناره‌ها و رفیوژ وسط قرار دارند و در آنجا بیتوته می‌کنند و به یکباره در ساعت‌های شب و نیمه شب به وسط بزرگراه‌ها می‌آیند و توسط رانندگان دیده نمی‌شوند و حوادث ناگواری را رقم می‌زنند.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: راننده اصلا نمی‌داند که قرار است به یکباره عابر پیاده‌ای وسط بزرگراه بپرد و متاسفانه بخش زیادی از تصادفات در بزرگراه‌ها به این قشر اختصاص دارد.

وی افزود: همکاران بنده به آموزش معتادین متجاهر روی آورده اند و به آن‌ها جلیقه‌های شبرنگ داده تا حداقل اگر ترددی دارند از خطرات حفظ شوند، ولی نیاز هست که یک اطلاع رسانی و کار وسیعی صورت بگیرد و کمتر شاهد حضور آن‌ها در سطح معابر باشیم. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار