عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دستگیری یکی از مهم‌ترین سرکرد‌ه‌های القاعده در شمال لبنان

ارتش لبنان از دستگیری یکی از مهم‌ترین سرکرد‌ه‌های گروه تروریستی القاعده در شمال این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر. ارتش لبنان اعلام کرد که یک سرکرده مهم القاعده به نام (ط .م) را در شمال این کشور دستگیر کرده است.

 

در بیانیه ارتش لبنان آمده است: «پس از یک دوره طولانی اقدامات امنیتی و تلاش‌های اطلاعاتی طی چندین سال، یگان ویژه اداره اطلاعات در تاریخ ۱۹/۰۵/۲۰۲۳ موفق شد در شهرک دیر عمار واقع در شمال لبنان یک سرکرده مهم القاعده و از موسسان باندهای این گروه تروریستی در لبنان را دستگیر کند. وی نقش مهمی را در ایجاد گروه تروریستی فتح الاسلام ایفا کرده است».

 

بر اساس گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، در بیانیه ارتش این کشور همچنین آمده است که نامبرده ارتباط تنگاتنگی با سرکرده‌های القاعده داشته و پس از نبرد نهرالبارد در سال ۲۰۰۷ متواری شد و پس از آن بار دیگر پس از پیدایش گروه‌های تروریستی داعش و جبهة النصرة به ایفای نقش مهم خود بازگشت.

 

بنابر گزارش ارتش لبنان، این سرکرده القاعده با گروه‌های تروریستی در شمال لبنان ارتباط داشته و یکی از خطرناک‌ترین سرکرده‌های این گروه را پس از نبرد طرابلس در سال ۲۰۱۴ پناه داده و این گروه‌ها برای نبرد علیه ارتش لبنان در محله‌های شهر طرابلس و شهرک بحنین متحد شده بودند.

 

طبق اعلام ارتش لبنان، اجرای تحقیقات با فرد بازداشت شده، ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده